Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:27 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul regional al Asirom este noul președinte interimar al organizației AUR Constanța

ro

30 Oct, 2021 00:00 4309 Marime text
  • Copreședintele AUR, deputatul George Simion l-a numit președinte interimar al organizației județene a AUR de la Constanța pe Ionuț Carp
  • De origine tulcean, aceste este director regional al companiei de asigurări, ASIROM
  • Carp este absolvent al Seminarului Teologic de la Tulcea și al Facultății de Teologie din cadrul Universității Ovidius din Constanța
 

Copreședintele AUR, deputatul George Simion l-a numit președinte interimar al organizației județene a AUR de la Constanța pe Ionuț Carp.
Carp, de origine tulcean,  este director regional al companiei de asigurări, ASIROM.

Ionuț Carp este absolvent al Seminarului Teologic de la Tulcea și al Facultății de Teologie din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Carp o înlocuiește astfel pe Anișoara Floroaiei, cea care a fost coordonatorul organizației și va rămâne la conducerea filialei până la organizarea conferinței județene în cadrul căreia va fi desemnată și o conducere statutară.

Momentan, AUR Constanța are organizații în 34 de localități din județul Constanța.

Din Biroul Județean fac parte cei patru parlamentari AUR de Constanța, senatorii Sorin Cristian Mateescu și Dănuț Aelenei și deputații Edvochia Aelenei și Viorel Dumitru Focșa.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Deputat AUR, mesaj către parlamentarii din opoziție „Haideți să ne unim forțele și să repunem Constanța pe traiectoria dezvoltării“
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii