Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul USR Stelian Ion îl invită pe Dacian Cioloș în partid - „Hai să lucrăm împreună!“

ro

25 Dec, 2017 00:00 2557 Marime text
Mai mulți parlamentari ai Uniunii Salvați România îi cer fostului premier Dacian Cioloș să intre în USR, alături de foștii miniștri Vlad Voiculescu și Dragoș Pîslaru, dar și de ceilalți membri ai Platformei România 100. Scrisoarea a fost publicată pe pagina de Facebook a deputatului USR de Constanța Stelian Ion.
Parlamentarii USR afirmă că ar fi vrut să-i transmită lui Dacian Cioloș doar urări de sărbători, însă au ales să scrie acest mesaj pentru că „justiția tocmai ce a fost schilodită de PSD”. 
 
Ei mai scriu că platforma condusă de Dacian Cioloș și USR au același scop și cred în aceleași valori, adăugând că nu există niciun beneficiu în existența a două partide mici, în locul unuia mai mare.
 
Scrisoarea parlamentarilor USR:
 
„Dragă Dacian,
 
În primul rând îți mulțumim pentru anul 2016, singurul când România a fost condusă de un Guvern care ne-a reprezentat și în care am avut încredere. Vrem ca un astfel de Guvern să fie o regulă în România, și nu doar o excepție. 
Am fi vrut să petrecem aceste sărbători în liniște și bucurie și să-ți scriem doar pentru a-ți ura cele bune. Însă justiția tocmai ce a fost schilodită de PSD. Așa că am ales să îți scriem aceste rânduri și să spunem lucrurilor pe nume, fără ocolișuri, așa cum le stă bine oamenilor care au încredere unul în celălalt. 
 
Dacian, vino în USR și hai să lucrăm împreună! Am înțeles prudența de până acum și ți-am respectat opțiunea. Dar timpul nu mai are răbdare. România este pusă în genunchi și nu este acum momentul de calcule și strategii politice. Acum trebuie să fim uniți. Să acționăm împreună și să dăm oamenilor speranță. 
USR și Platforma 100 au același scop și aceleași valori. Ce beneficiu este în a avea două partide mai mici în locul unuia mai mare? Câștigă România ceva din această împărțire artificială? Locul tuturor și al tău, și al colegilor tăi, și al nostru este sub același acoperiș. Iar acoperișul care deja există se numește USR. Hai să folosim ceea avem și hai să ne ocupăm de ceea ce contează! Cu tine, cu Vlad, cu Dragoș și cu toți ceilalți colegi ai tăi de bună-credință chiar putem face lucruri mari. 
 
Știi deja că actuala conducere a partidului a candidat cu mandatul de a te invita în USR. Credem că exact același mandat îl va da și Comitetul Politic al USR, dacă va fi nevoie. Toți vrem de la tine o decizie. Acum. Cât încă nu e prea târziu. Știm că vei lua în considerare această scrisoare și că te vei gândi bine la ce e de făcut”.
 
Mesajul este semnat de 15 parlamentari USR: Cristian Ghica, Cristian Seidler, Lavinia Cosma, Ramona Dinu - USR Constanța, Silviu Dehelean, Stelian Ion - USR Constanța, George Dircă, Lucian Stanciu-Viziteu, Bogdan Rodeanu, Mihai Goțiu, Dan Lungu, Daniel Popescu, Mihai Botez, Dan Rădulescu și Sergiu Vlad.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii