Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL, Marian Crușoveanu, apel la responsabilitate către protestatarii care mărșăluiesc pe străzile din Constanța

ro

31 Mar, 2021 00:00 3246 Marime text
 
  • Sunt proteste anti-restricții în 70 de localități din țară
  • La Constanța  au ieșit în stradă peste 800 de persoane
  • Deputatul PNL, Marian Crușoveanu susține că este obligatoriu ca protestele, indiferent de ce natură sunt zilele acestea, să respecte măsurile de siguranță sanitară

În ultimele zile sunt proteste anti-restricții în 70 de localități din țară, printre care și la Constanța, unde au ieșit în stradă peste 800 de persoane.
Deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu spune că a urmărit protestele și încearcă să înțeleagă revolta oamenilor onești față de noile măsuri trasate de către Guvernul României, în vederea combaterii pandemiei.

"Ca liberal, sunt un susținător al libertății de exprimare, pentru că este unul din pilonii principali ai democrației. De aproape un an, România și statele europene trec prin cea mai grea încercare de după al Doilea Război Mondial. Lupta cu acest inamic invizibil a schimbat normalitatea pe care o știam cu toții.
În momentul de față, fiind în pragul unui nou val de infectări, singurul sprijin pe care îl putem oferi medicilor și tuturor celor aflați în linia întâi este responsabilitatea noastră față de cei care luptă zilnic cu acest virus și care își expun, într-un mod curajos, viața și sănătatea.  Simțim cu toții strigătele de revoltă, însă dacă acestea nu sunt dublate de responsabilitate, nu facem altceva decât să îngreunăm lupta celor din linia întâi pentru salvarea de vieți omenești.
Este obligatoriu ca protestele, indiferent de ce natură sunt zilele acestea, să respecte măsurile de siguranță sanitară, reglementate de autoritățile competente. Protestați, exprimați-vă nemulțumirile, însă într-un mod responsabil, astfel încât acestea să se încadreze în condiții de siguranță maximă, pentru a nu pune în pericol viața celor dragi vouă", afirmă Crușoveanu.

Deputatul mai afirmă că se încearcă specularea crizei sanitare, politic, însă efectele acestei deturnări de situație ar putea fi costisitoare. În acest context le transmite protestatarilor să înțeleagă că nu există libertate atunci când nu respecți regulile și când pui viața celorlalți în pericol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii