Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța infirmă că președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut să-l susțină pe Florin Cîțu

ro

22 Sep, 2021 00:00 3889 Marime text



⦁ Organizația de la Constanța a decis în cadrul unui Comitet de Coordonare Județeană să susțină candidatura lui Florin Cîțu pentru Congres din 25 septembrie
⦁ În partid continuă lupta pentru putere iar în piață, apar tot felul de informații
⦁ Printre acestea și zvonul că șeful statului i-ar fi sunat direct pe unii președinți de organizații să le ceară să-l susţină pe Cîţu
⦁ În acest context a fost vehiculat și numele șefului filialei județene a PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă
⦁ Contactat telefonic, Huțucă a infirmat vehement acest zvon


Florin Cîțu și Ludovic Orban au mers toată vară prin organizațiile județene pentru a-și convinge colegii să îi voteze la Congres.

Organizația de la Constanța a decis în cadrul unui Comitet de Coordonare Județeană să susțină candidatura lui Florin Cîțu pentru Congres din 25 septembrie.

Chiar dacă, decizia majoră este cumva luată, aceea ca organizațiile să susțină în bloc un candidat la funcția de președinte PNL, în partid continuă lupta pentru putere iar în piață, apar tot felul de informații.

Printre acestea și zvonul că șeful statului i-ar fi sunat direct pe unii președinți de organizații să le ceară să-l susţină pe Cîţu.
În acest context a fost vehiculat și numele șefului filialei județene a PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.



Contactat telefonic, Huțucă a infirmat vehement acest zvon.

„Nu este adevărat și nici nu cred că președintele face de la înălțimea funcției sale, astfel de gesturi. Mai mult, eu nu am fost nici măcar abordat de nicio persoană din zona prezidențială iar cu șeful statului, cu care nu am niciun fel de relație, am schimbat câteva cuvinte, în două ocazii: " cu prilejul campaniei pentru alegerile prezidențiale, când Iohannis a venit la Constanța pentru un miting electoral și în cadrul campaniei de vaccinare, când președintele a vizitat Spitalul Militar de Urgență Alexandu Gafencu de la Constanța", a declarat Huțucă pentru cotidianul ZIUA de Constanța.

Întrebat fiind dacă au existat alte tipuri de presiuni asupra sa, sau a organizației, în contextul Congresului PNL, Bogdan Huțucă a afirmat că : „Am discutat cu foarte multe persoane, toți au dorit să stăm de vorbă, cine mă cunoaște, știe că în cazul meu presiunea nu funcționează".



Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie la Romexpo, cu 5.000 de delegați.

De la Constanța participă la Congres 144 de delegați.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

La Congresul PNL, deputatul Bogdan Huțucă vizează o funcție de membru în Biroul Politic Național

UPDATE. Liberalii constănțeni vor susține candidatura lui Florin Cîțu la Congresul PNL din 25 septembrie 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii