Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă (PNL) “Ceea ce vedem în Cuza Vodă este un efect foarte clar al nerespectării carantinei. Acest caz va servi drept exemplu tuturor”

ro

23 Apr, 2020 00:00 4147 Marime text

Începând din această săptămână, o parte importantă din localitatea constănțeană Cuza Vodă a intrat în carantină. Măsura a fost luată în urma unei analize de risc efectuate de DSP Constanța, prin care s-a constatat faptul că în localitate există un risc epidemiologic ridicat.

În zona carantinată locuiesc circa 600 din cei 3.586 de cetățeni ai comunei Cuza Vodă. Mai precis, zona delimitată este la nord de strada Vișinului, la est de strada Medgidiei, la sud de strada Salcâmului și la vest de strada Viorelelor.

“Ceea ce vedem astăzi în Cuza Vodă este un efect foarte clar al ignorării măsurilor impuse de autorități. Atunci când nu respectăm carantina, putem să dăm peste cap viața tuturor din jurul nostru. Este esențial să fim responsabili. Este esențial să nu ne gândim doar la noi, ci la toți din jurul nostru - exact ca pe front, trebuie să luptăm împreună să reducem pericolul extinderii acestui virus. Mă bucur că prefectul Județului Constanța a dispus carantinarea parțială a localității Cuza Vodă. Este o măsură necesară. Sper că acest caz va servi drept exemplu tuturor, astfel încât autoritățile să nu fie nevoite să aplice măsuri dure de carantinare la scară largă”, susține deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă.

Menționăm că în arealul delimitat și aprobat pentru carantinare, au fost luate deja mai multe măsuri restrictive, care vor fi în vigoare până la ieșirea din starea de urgență.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii