Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

ro

27 Mar, 2024 19:17 2205 Marime text
Organizația PNL Valu lui Traian anunță că astăzi, 27.03.2024, întreaga organizație PSD Valu lui Traian a decis să se alăture Partidului National Liberal.

Potrivit PNL Valu lui Traian, atât tinerii înscriși în PSD cât și seniorii social democrați au demisionat astăzi în bloc și au decis să vina alaturi de actualul primar al localității, Mitroi Florin.

„Decizia celor care au aderat astăzi la PNL a fost luata în semn de sprijin necondiționat atât pentru candidatul PNL la primăria comunei, Iurea Iulia, cât și pentru candidatul la presedentia Consiliului Județean Constanta, Florin Mitroi.

Nu putem decât să ne bucuram de faptul că oameni valoroși au decis să ni se alăture, aceasta mișcare confirmand încă o data că politica cetățenilor este cea mai importanta, culoarea politica trecând în plan secund.

Și nu în ultimul rand , este o noua recunoaștere a meritelor echipei PNL Valu lui Traian și o promisiune de continuitate în echilibru.

Mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat și menținem întotdeauna ușa larg deschisa pentru cei care vor să puna alaturi de noi bazele unui județ deschis, atractiv pentru investitori și în continua dezvoltare“ - au mai precizat reprezentanții Organizației PNL Valu lui Traian.

UPDATE:

Mirela Matichescu, fost președinte al Organizației PSD Valu lui Traian a precizta pentru ZIUA de Constanța că nu a demisionat și rămâne în PSD.  

Citește și: 

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii