Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău (PSD) - „La Constanța, plecăm în alegerile prezidențiale de pe locul trei. Firește, ne propunem o evoluție“

ro

01 Aug, 2019 00:00 1975 Marime text
Pe 30 august a.c., social-democrații constănțenii își vor alege în cadrul Conferinței județene de alegeri noua echipă de conducere la nivel județean. Președintele în funcție al organizației, Felix Stroe, și-a anunțat deja candidatura pentru un nou mandat.
 

„Tandemul Stroe-Făgădău, asumat și funcțional“

 
În schimb, președintele executiv, Decebal Făgădău, a precizat că încă nu a luat o decizie cu privire la o viitoare candidatură, mai cu seamă că, recent, acesta a fost reconfirmat în funcția de lider al organizației municipale, iar activitatea administrativă de la Primăria Constanța îl solicită destul de mult.
 
„Nu am avut în momentul de față o discuție cu președintele organizației județene, Felix Stroe, pentru că trebuie să vă recunosc că primul om cu care vor discuta va fi președintele. Lucrul acesta l-am făcut de la început, asumat și transparent. Nu am ascuns niciodată faptul că acest tandem președinte-președinte executiv este unul asumat și funcțional. Evident că întotdeauna există și nemulțumiri, dar așa e în politică, noi trebuie să ne uităm la obiectivele generale”, a explicat Decebal Făgădău.
 

„Trebuie să ne schimbăm modul în care privim viitoarele bătălii politice“

 
Acesta a mai afirmat că, din punctul său de vedere, conferința de alegeri nu va produce mari surprize. „Indiferent ce se va întâmpla urmare a Conferinței județene, eu nu mă aștept la surprize, mă interesează să intrăm în alegerile prezidențiale și locale cu o mentalitate schimbată. Asta am spus-o și colegilor mei din Biroul Permanent și din Comitetul Executiv județean. Le-am spus că dacă până acum veneam de pe prima poziție, cu atitudine și cu ținte pe care le impunea o organizație care întotdeauna a câștigat cu scor mare, de data aceasta trebuie să ne schimbăm modul în care trebuie să privim această campanie. Astăzi, noi plecăm de pe locul trei (n.r. conform rezultatelor de la alegerile europarlamentare din luna mai), tocmai de aceea trebuie să ne propunem să urcăm. Să ajungi pe locul doi, pe primul loc, dar realitatea este că trebuie să schimbăm modul în care ne planificăm atât campaniile, mesajele, cât și felul în care vom face efectiv militantism. Trebuie să fim între oameni și pentru oameni. În rest, orice altă gâlceavă internă trebuie să înceteze, ne așteaptă niște lupte politice importante”, a precizat Decebal Făgădău.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii