Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:15 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la tribuna Parlamentului, deputatul Bogdan Huțucă le-a cerut celor de la PSD și Pro România să lase interesele de partid și să lucreze în interesul românilor

ro

20 May, 2020 00:00 2375 Marime text
  • Deputatul Bogdan Huțucă a vorbit din partea Partidului Național Liberal la "Ora primului-ministru"
  • Le-a cerut celor de la PSD și Pro România să lase deoparte interesele de partid și să lucreze cu Guvernul în interesul românilor

Deputatul Bogdan Huțucă a vorbit din partea Partidului Național Liberal la "Ora primului-ministru" și pe această cale a răspuns atacurilor populiste ale celor de la PSD.
“Le-am cerut un singur lucru: să lase deoparte interesele de partid și să lucreze cu Guvernul în interesul românilor. Dacă nici acum nu înțeleg că România și românii trebuie să fie pe primul loc, atunci chiar că nu vor mai înțelege niciodată”, afirmă președintele PNL Constanța.
 


În perioadele de maximă creștere economică, guvernarea PSD s-a concentrat pe cheltuieli aberante în sectorul public

Huțucă mai spune că a văzut foarte clar în Parlament, cum se împarte politica la cel mai înalt nivel - între cei care lucrează și respectă regulile și cei care au reguli proprii și nu respectă nimic.
“Domnul Ciolacu, domnul Ponta, cei doi piloni ai distrugerii sistematice a economiei naționale, au venit astăzi să ne arate, încă o dată, că regulile nu sunt pentru ei. Că ei sunt mai presus de bunul simț, de lege. O practică PSD-istă veche. Această sfidare a regulilor, de la cele mai mici, până la cele mai mari a vulnerabilizat România. În perioadele de maximă creștere economică, atunci când celelalte state membre s-au concentrat pe investiții, guvernarea PSD, prin triumviratul Dragnea-Vâlcov-Orlando, s-a concentrat pe cheltuieli aberante în sectorul public. Așa am ajuns să fim țara cu cel mai mare deficit din Uniunea Europeană și cu cea mai mare inflație la nivelul Uniunii. Ce înseamnă asta? Înseamă că "sistemul imunitar" al economiei este slăbit și o criză globală, precum cea provocată de COVID-19 poate să șteargă cu buretele munca românilor cinstiți, golindu-le buzunarele și slăbind puterea de cumpărare. Cum ne putem trata? Prin politici responsabile și prin eforturi concentrate pe zona de investiții în infrastructură, prin atragerea de fonduri europene, prin viziune, exact ce propune PNL și ce a subliniat și premierul Ludovic Orban astăzi în Parlament. Domnilor de la PSD, iar aici îi includ și pe cei de la Pro România, că așchia nu sare departe de trunchi, măcar acum în cel de-al 12-lea ceas, vă rog să nu mai atentați la sănătatea noastră și dacă nu puteți să faceți nimic pentru a consolida economia acestei țări, așa cum ați dovedit până acum, vă rog măcar să purtați masca. E utilă să ne ferească de veninul dumneavoastră și e utilă să vă acopere și rușinea de a fi guvernat această țară cu maximă iresponsabilitate”, precizează deputatul PNL de Constanța.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii