Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş „USR nu va vota un guvern capturat de PSD, partid care a gazat cetățenii români pe 10 august”

ro

22 Nov, 2021 15:25 2745 Marime text
  • Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a transmis că a declinat invitația președintelui României,  Klaus Iohannis, de a participa la consultările pentru formarea guvernului.
Dacian Cioloș a transmis astăzi un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook. El subliniat că Iohannis și-a abandonat rolul de mediator și a devenit nașul coaliției socialist-conservatoare.

Am declinat, astăzi, invitația președintelui Iohannis de a merge la consultările pentru formarea guvernului. Avem respect pentru instituția prezidențială, dar de această dată am fi girat un simulacru de consultări cu un rezultat dinainte cunoscut. Astăzi, președintele Iohannis și-a abandonat rolul de mediator și a devenit nașul acestei monstruoase coaliții socialist-conservatoare.


Cioloș susține că PSD a  masacrat legile justiției și a gazat cetățenii români pe 10 august, iar USR nu va vota un guvern capturat de PSD.

USR nu poate să gireze constituirea noului FSN , din acest moment, va deține aproape întreaga putere în statul român. USR nu va vota un guvern capturat de PSD, partid care a masacrat legile justiției și a gazat cetățenii români pe 10 august.

Din păcate, liderii PNL abandonează orice speranță de reformă a justiției și legitimează în felul acesta un guvern care are toate premisele să revină la manevrele patentate de Iordache și Nicolicea.


Ciloș transmite că USR devine principalul partid de opoziție și singurul partid care apără valorile democratice.

De azi, USR devine principalul partid de opoziție și singurul partid care apără valorile democratice, europene și autentic liberale. Ne vom folosi toate pârghiile din Parlamentul României și din Parlamentul European pentru a ne asigura că această coaliție PSD-PNL nu derapează de la reformele din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care miniștrii USR și-au adus întru totul contribuția.

Ne vom asigura că cele 30 de miliarde de euro câștigate de România în timpul mandatului USR vor ajunge cu adevărat în buzunarele românilor și nu în conturile clientelei PSD și PNL, a mai scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.


Sursă foto: Facebook/ Dacian Cioloș

Citește și:  Dacian Cioloș. „Suspendarea preşedintelui nu e o soluţie”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii