Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce slogan vrea PRM să câştige la Primăria Constanţa

ro

10 May, 2012 00:00 2971 Marime text
Prm.jpgCandidatul PRM la Primăria Municipiului Constanţa, psihologul Cristina Dincu, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, context în care a declarat că primarul, oricare ar fi acela, „trebuie să fie atent la nevoile oamenilor, să găsească soluţii la problemele lor". În sensul acesta, Dincu a ridicat problema întâlnirilor actualului primar cu cetăţenii Constanţei: „Câte consultări a avut cu cetăţenii în ultimii patru ani? Mă refer la audienţe, nu la întâlniri electorale".

Candidatul PRM la şefia administraţiei publice locale constănţene a explicat că, în calitate de psiholog, ştie foarte bine că „dacă stai 12 ani într-o funcţie îţi dispare motivaţia". „E timpul ca cei care sunt acum să se dea la o parte pentru alţii, care vin cu o altă viziune", a precizat Dincu.

Cristina Dincu îşi va derula campania sub sloganul „Constanţa, oraşul familiei tale", iar culorile PRM vor fi albastru şi alb. Din acest punct de vedere, candidatul PRM a declarat că îşi doreşte o Constanţă cu parcuri, cu spaţii verzi. „Parcurile nu mai sunt pentru copii, ci pentru căpuşe şi căţei", a afirmat aceasta, parafrazând un medic.

De remarcat este şi că Dincu a subliniat ideea potrivit căreia în Constanţa „se poate face un altfel de turism, nu neapărat un turism sexual".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihaela 13 May, 2012 23:34 Cristina este o persoana, femeie si mama minunata. Am avut norocul sa o cunosc pe Cristina. Sunt sigura ca va face un lucru de apreciat daca va reusi si daca va fi sustinuta pentru candidatura de primar al Municipiului Constanta. Oamenii ar trebui sa aiba incredere in Cristina. Numai bine si mult noroc Cristina!