Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia din funcția de președinte executive al PUSL. De ce ar fi luat această decizie

ro

07 Nov, 2023 16:04 3660 Marime text



Sursa foto: Facebook/ Piedone



UPDATE: Conform surselor din partidul PUSL, până la această oră nu a fost depusă nicio demisie din partea președintelui executiv al partidului, Cristian Popescu Piedone. De altfel, aceleași surse precizează că a fost „o răbufnire la nervi” a edilului din Sectorul 5.
 
  • Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PUSL. El și-a comunicat decizia pe grupurile interne de partid, potrivit știripesurse.ro

Piedone și-a motivat decizia invocând neînțelegeri interne privind calea de urmat a partidului. În același timp a anunțat că va rămâne membru al PUSL până la încheierea mandatului de primar la Sectorul 5.
 
În 30 iunie 2023, Cristian Popescu Piedone era ales în funcția de președinte executiv al PUSL.
 
Potrivit unor surse, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PUSL, partidul fondat de Dan Voiculescu, după ce formațiunea a anunțat, peste capul său, că o susține pe Gabriela Firea pentru un nou mandat de primar general.

Citește și
Ce spune legea despre achitarea definitivă a lui Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 5!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii