Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Mangalia a aprobat înfiinţarea unui nou furnizor de agent termic

ro

22 Sep, 2012 01:00 2030 Marime text
06_Mangalia_-_calorifer.jpgConsiliul Local Municipal Mangalia s-a reunit, ieri după amiază, într-o şedinţă de îndată. Evenimentul trebuia să aibă loc luni, dar a fost reprogramat pentru ieri. Pe ordinea de zi a şedinţei au fost incluse un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe 2012, un proiect referitor la încheierea unui contract cu o firmă de audit, precum şi un proiect care vizează creşterea numărului de beneficiari ai serviciilor oferite de cantina socială. În cadrul şedinţei a fost dezbătut, de asemenea, regulamentul de acordare şi criteriile de repartizare a locuinţelor sociale şi a celor în regim de închiriere.

Unul dintre cele mai importante proiecte aprobate în şedinţa de ieri se referă la înfiinţarea SC Goldterm Mangalia SA, ca urmare a reorganizării prin divizare parţială a RA GOLD şi stabilirea sediului social al societăţii. Practic, societatea Goldterm, al cărei acţionar majoritar este Consiliul Local Mangalia, este noul furnizor de agent termic din localitate.

Proiectul cu numărul 9 inclus pe ordinea de zi a făcut referire la posibila plată de către administraţia locală către Callatis Therm, fostul agent termic din Mangalia, a sumei de aproximativ 1,2 milioane de euro pentru investiţiile făcute. Consilierii locali au decis, însă, înfiinţarea unei comisii a administraţiei locale care, în viitorul apropiat, să decidă dacă municipalitatea trebuie să plătească sau nu către Callatis Therm această valoare contabilă actuală a investiţiilor.

Nu în ultimul rând, aleşii locali au votat şi proiectul privind aprobarea întocmirii documentaţiei tehnico-economice pentru construcţia de locuinţe sociale şi pentru tineri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii