Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:51 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii personali ai lui Făgădău Un fost consul la New York, fostul șef al mascaților, un om de afaceri și un fost candidat la primărie

ro

14 Jan, 2017 19:44 19092 Marime text
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a făcut public numele celor patru consilieri. Astfel, aceștia sunt: Dumitru Emanoil Moraru, Mihai Petre, Marian Parjol și Cristian Dumitru Fuior.
 
Comisarul-șef Emanoil Moraru este fostul șef al diviziei de mascați din Polița Județeană Constanța. Plecat din poliție în civilie la data de 1 decembrie 2012, Emanoil Moraru a deținut ani la rând funcția de șef al Serviciului de Intervenții Rapide din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. În 2012, însă, acesta a fost nevoit să părăsască rândurile oamenilor legii, în urma unui scandal cu mai multe fotografii indecente, date publicității, potrivit surselor momentului, chiar de anumiți subalterni ai acestuia.


 
Mihai Petre este fost politician local. Fost consilier judeţean din partea PDL în perioada 2008-2012, dar fost director coordonator al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor, Mihai Petre a renunţat la statutul de activist de partid şi, pe cont propriu, a început să-şi elaboreze programul electoral pentru a intra în cursa pentru câştigarea mandatului de edil-şef al municipiului reşedinţă de judeţ. Însă, a decis să nu îşi mai depună candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa.


 
Marian Pârjol a fost consul general al României la New York. Totodată, acesta a mai fost din februarie 2007 ambasador al României în Nigeria. Anterior si deţinuse funcţia de consul general adjunct - consilier economicla Consulatul României la New York, în perioada 2001-2006. În perioada 1999-2000 Pârjol a fost secretar de stat, iar între 1996 şi 1999 a fost prefect al judeţului Constanţa din partea Convenţiei Democratice.


 
Cristian Dumitru Fuior vine din zona mediului de afaceri. A fost membru UNPR și în anul 2012 a candidat pentru CLM.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii