Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali ARD au depus proiectul referitor la soarta Cazinoului din Constanţa

ro

10 Nov, 2012 01:59 1704 Marime text
chiru_Cazino_Constanta.jpgCei patru consilieri locali municipali ARD au depus, la Primăria Constanţa, proiectul de hotărâre referitor la organizarea referendumului privind vânzarea Cazinoului. Aşa cum se arată într-un comunicat de presă, odată cu proiectul a fost depus şi buletinul de vot.

„Noi, consilierii locali, parte a administraţiei locale, ne aflăm în faţa unei provocări, aceea de a susţine un test în faţa constănţenilor, pentru a demonstra că putem depăşi orgoliile politice pentru interesul comunităţii şi că putem oferi cea mai bună soluţie pentru salvarea Cazinoului Constanţa. Având în vedere că vorbim despre Cazino - simbolul oraşului Constanţa - este corect ca, împreună cu cetăţenii acestui oraş, să ne asumăm responsabilitatea salvării acestui monument istoric de la pieire", susţin cei patru consilieri locali ARD, Florin Gheorghe, Sorina Tuşa, Iustin Fabian Roman şi Tudorel Chesoi.

Paşii propuşi de consilierii ARD sunt: organizarea unei şedinţe extraordinare de Consiliu Local şi aprobarea hotărârii de organizare a referendumului şi a buletinului de vot. „Puterea este la noi, decizia ne aparţine", se menţionează în comunicatul citat.

Amintim că liderul PDL Constanţa, co-preşedinte al ARD, Gigi Chiru, a anunţat, în urmă cu o săptămână, că susţine ideea organizării unui referendum local legat de soarta Cazinoului în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii