Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:28 25 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii județeni PNL, donație către UPU din cadrul Spitalului Județean Constanța „Toți banii programați pentru evenimente să meargă către spitale”

ro

07 Apr, 2020 00:00 2915 Marime text

Consilierii județeni PNL au donat 200 de teste pentru detectarea COVID Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța.
Secretarul general al PNL Constanța, consilierul județean Marian Crușoveanu spune că tot către UPU va ajunge în perioada următoare și o donație de viziere ajustabile, deoarece, cele mai expuse în această perioadă sunt cadrele medicale care se ocupă cu triajul pacienților.

“Momentele cele mai dificile sunt și momentele care ne aduc împreună de cele mai multe ori. În astfel de momente, solidaritatea, grija față de cel de lângă noi, sunt esențiale pentru a ieși puternici din această provocare. De aceea, am considerat că nu e un moment mai bun de a ne implica și de a da mai departe, decât acesta. Fiecare acțiune pe care o întreprindem are ecou. Un efort, cât de mic, rostogolește un bulgăre și se transformă într-o avalanșă de fapte bune. Medicii au nevoie de noi. Iar noi avem nevoie de ei. Putem să-i ajutăm stând acasă, respectând toate regulile, având grijă de cei din jur și donând”, precizează consilierul județean.


Fondurile alocate pe Legea 350, pot fi un ajutor care ar salva vieții la Constanța

Alesul județean liberal insistă totodată pe faptul că administrația județeană, trebuie să aibă în continuare în atenție sistemul sanitar, spitalele care funcționează în subordinea Consiliului Județean.

“Sunt 3 milioane de lei pe care CJC îi avea pregătiți să fie alocați pe legea 350 către ONG-uri, aceste fonduri vor putea fi un ajutor care ar salva vieții la Constanța. De asemenea, mai avem o sursă: având în vedere că în perioada următoare toate evenimentele publice sunt anulate, banii alocați către Centrul Cultural Constanța Theodor Constanța pentru evenimentele culturale ar putea fi relocați în cazul în care va fi nevoie Spitalului Județean”, consideră Marian Crușoveanu. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii