Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:49 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferința județeană de alegeri la PNL Constanța cu participarea greilor, Ludovic Orban și Florin Cîțu. Huțucă candidează pentru un nou mandat de președinte

ro

13 Jul, 2021 00:00 2553 Marime text


⦁ Pe 22 iulie va fi desemnată conducerea organizației județene a PNL Constanța
⦁ Data alegerilor a fost fixată pentru joi, 22 iulie, pentru a le permite lui Ludovic Orban, respectiv, Florin Cîțu să ajungă la Constanța și să-și prezinte ofertele electorale în perspectiva Congresului partidului
⦁ Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură de la ora 18.00
⦁ Delegații vor vota noua conducere a organizației județene
⦁ Candidaturile pot fi depuse cu maxim 5 zile înaintea conferinței județeneConferința județeană pentru alegerea noii conduceri a organizaţiei judeţene a PNL Constanţa nu va mai avea loc la finalul acestei săptămâni.

Data alegerilor a fost fixată pentru joi, 22 iulie, pentru a le permite lui Ludovic Orban, respectiv, Florin Cîțu să ajungă la Constanța și să-și prezinte ofertele electorale în perspectiva Congresului partidului.

Cele 2 variante oferite de PNL, în roluri diferite. Până în acest moment, liberalii constănțeni nu s-au poziționat ferm în niciun una dintre taberele antamate pentru Congres.Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură de la ora 18.00.

Delegații vor vota noua conducere a organizației județene.

Candidaturile pot fi depuse cu maxim 5 zile înaintea conferinței județene.

Actualul lider liberal, deputatul Bogdan Huțucă va candida pentru un nou mandat de președinte.

Delegații vor vota și prim-vicepreședinții, vicepreședinții dar și componența biroului județean.

Ulterior Conferinței Județene,noul Birou Județean, la propunerea președintelui va desemna secretarul general și pe cei doi secretari generali adjuncți.

La nivel local, aceasta este ultima etapă pe care liberalii o au de bifat înaintea Congresului PNL care va avea loc pe 25 septembrie.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Pe 18 iulie va fi desemnată conducerea organizației județene a PNL Constanța. Deputatul Bogdan Huțucă, unic candidat?
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii