Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerile organizațiilor din PSD Constanța au însoțit convoiul umanitar cu ajutoare pentru refugiații ucraineni

ro

04 Mar, 2022 00:00 2804 Marime text
  • Conducerile organizațiilor județeană și municipală PSD Constanța au însoțit ieri convoiul umanitar cu ajutoare pentru refugiații ucraineni - haine, pături și mâncare - ce se îndreaptă spre punctul de trecere a frontierei de la Isaccea, Tulcea
  • Ajutoarele provin din donații proprii și sunt destinate celor care constant, din oră în oră, continuă să fugă din calea războiului devastator și ajung în România
  • Vă reamintim, primul Convoi Umanitar a plecat de la Constanța spre Vama Isaccea, județul Tulcea pe 1 martie, însoțit de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju
  • Pe măsură ce ajutoarele vor fi colectate și centralizate, alte transporturi vor porni spre punctele de frontieră cu Ucraina


Conducerile organizațiilor județeană și municipală PSD Constanța au însoțit ieri convoiul umanitar cu ajutoare pentru refugiații ucraineni - haine, pături și mâncare - ce se îndreaptă spre punctul de trecere a frontierei de la Isaccea, Tulcea.

Ajutoarele provin din donații proprii și sunt destinate celor care constant, din oră în oră, continuă să fugă din calea războiului devastator și ajung în România.

Vă reamintim, primul Convoi Umanitar a plecat de la Constanța spre Vama Isaccea, județul Tulcea pe 1 martie, însoțit de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Pe măsură ce ajutoarele vor fi colectate și centralizate, alte transporturi vor porni spre punctele de frontieră cu Ucraina.

Astfel, organizația  PSD Constanța - prin organizațiile locale și municipale - s-au alăturat demersului umanitar pentru refugiații din Ucraina.



Totodată, acolo unde există posibilități, organizațiile locale și municipale centralizează numărul de locuri de cazare disponibile (adresa locației, persoana de contact și număr de telefon, precum și numărul de locuri disponibile). Până acum, s-au oferit spații de cazare pentru 400 persoane.

Primarii care au pus spații de cazare la dispoziție până acum sunt cei din Saraiu, Grădina, Limanu, Năvodari, Deleni, Lumina, Nicolae Bălcescu și Techirghiol.

Comitet de Acțiune au fost format din: Daniel Gheorghe Georgescu - prim vicepreședinte al organizației județene  PSD Constanța; Marilena Dragnea – subprefect al Județului Constanța; Mariana Gâju - președinte OFSD Constanța; Gheorghe Nicolau - președinte OPSD  Constanța; Ana Maria Malciu – secretar Executiv Organizația TSD Județeană și Horia Constantinescu - președinte ANPC.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Organizația Județeană PSD Constanța se alătură demersului umanitar pentru refugiații din Ucraina
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii