Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Componenţa Comisiei de Urbanism Cine face Constanţa mai frumoasă

ro

21 Feb, 2013 20:31 3601 Marime text
comisie_de_urbanism_sedinta_clm_3.jpgConsilierii locali constănţeni au aprobat, în şedinţa de săptămâna aceasta, un proiect de hotărâre privind modificarea unei hotărâri din 2009, legate de constituirea şi de regulamentul de funcţionare al Comisiei Municipale de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism a municipiului Constanţa.

Primul articol al proiectului votat în urmă cu câteva zile, pe ordinea de zi suplimentară, prevede schimbarea titulaturii comisiei în „Comisia tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism" şi a componenţei.

Potrivit proiectului, din această comisie deosebit de importantă în administraţia publică locală fac parte: viceprimarul Decebal Făgădău, arhitectul şef al municipiului Constanţa, Luiza Elena Tănase, şef Serviciu drumuri şi iluminat public - Direcţia Gospodărire Comunală Mihaela Pătruţoiu şi arhitecţii Mihai Isacov, Ignis Duvagi, Dorin Bucur şi Dumitru Calotă, membri ai Ordinului Arhitecţilor din România (OAR) - Filiala Dobrogea. Membri supleanţi în această comisie sunt arhitecţii Radu Cornescu şi Alexandru Bălan, cel din urmă preşedinte al OAR Filiala Dobrogea.

OAR are dreptul de a avea membri în comisiile tehnice de urbanism în calitate de organizaţie nonguvernamentală de interes public. Se pare că Primăria Constanţa ar fi făcut o solicitare către OAR pentru ca arhitecţii constănţeni să vină cu propuneri pentru a funcţiile din această comisie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii