Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisie pentru tragerea la sorţi a năvodărenilor scutiţi de plata agentului termic

ro

22 Nov, 2011 01:00 2252 Marime text
Navodari-NicolaeMatei002.jpgÎn zilele următoare, primarul Nicolae Matei va transmite, prin dispoziţie de primar, componenţa comisiei care va asista la extragerea lunară a năvodărenilor ce vor beneficia de gratuitate la plata facturii pentru agentul termic.

În ultima şedinţă de Consiliu Local, aleşii năvodăreni au aprobat propunerea primarului Matei, care a dorit să vină în sprijinul locuitorilor oraşului, de a scuti lunar de la plata facturii la întreţinere 300 dintre cei mai buni-platnici năvodăreni. Potrivit celor declarate ieri de directorul Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Năvodari, Mitran Margareta, până la finele acestei săptămâni se va forma comisia care îi va extrage pe primii 300 de locatari norocoşi în ultima sau penultima zi din această lună, numele acestora urmând a se face publice şi pe site-ul Primăriei, dar şi la sediul acesteia. Cei extraşi vor beneficia de acoperirea valorii facturii de energie termică pentru luna în care a avut loc extragerea.

Din comisia de extragere vor face parte câte un reprezentant din partea: Consiliului Local, DGFP, asociaţiilor de proprietari, Primărie şi UTM sau Termica Distribuţie Năvodari - societatea care se ocupă şi de furnizarea agentului termic în oraş. Listele cu beneficiarii, plus procesele verbale întocmite de Comisia de validare se vor preda Direcţiei economice, care va proceda la consemnarea în factura de energie termică a ajutorului stabilit în urma extragerii. În registrul localnicilor branşaţi la sistemul de energie termică figurează aproximativ 8.000 de năvodăreni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii