Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aviz favorabil pentru proiectul de construire și dotare a Spitalului de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca din municipiul Constanța

ro

21 Dec, 2023 11:10 942 Marime text



Comisia Interministerială reunită miercuri, 20 decembrie la sediul Ministerului Dezvoltării a emis un aviz favorabil pentru proiectul de construire și dotare a Spitalului de Pediatrie - Dr. Alexandru Pesamosca din municipiul Constanța.

„Avizul favorabil reprezintă un pas major înainte către realizarea acestei viziuni, iar eu nu pot decât să sărbătoresc această veste cu bucurie și optimism", a declarat Ec. Cristina Schipor, directorul executiv DSP Constanța.
 
La rândul său, senatorul PNL, Septimiu Bourceanu, afirmă că ,,este un proiect pe care îl susțin și în care cred și trebuie să evidențiez echipa condusă de Ec. Cristina Schipor, directorul executiv DSP Constanța. Acești oameni inimoși au dovedit că nu există piedici imposibil de trecut și merită tot respectul nostru".
 
Proiectul vizează construirea unei facilități moderne și complet echipate, adaptate nevoilor specifice ale copiilor. Cu paturi în Planul Național de Paturi, dotări de ultimă generație, infrastructură avansată și personal specializat, Spitalul de Pediatrie se va angaja să ofere îngrijire de calitate superioară și tratamente avansate pentru cei mai vulnerabili membri ai comunității constănțene.
 
Spitalul de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca se va construi de la zero pe strada Vifor Haiduc nr. 32 din municipiul Constanța.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii