Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC pune la bătaie 40 de miliarde pentru reabilitarea CRRNP Techirghiol

ro

25 Jun, 2011 01:39 2090 Marime text
5_cjc_techirghiol_Cl_Neuropsi.jpgConsiliul Judeţean Constanţa a demarat procedurile de achiziţie pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Corpurilor A şi C ale Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRNP) Techirghiol.

Potrivit invitaţiilor de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a lucrărilor de construcţii, montaj şi instalaţii, amenajări teren şi protecţia mediului pentru Corpul A este de 1.939.623,10 lei fără TVA, iar pentru Corpul C, de 1.859.622,05 lei fără TVA.

De precizat că ambele investiţii sunt finanţate din fonduri structurale prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 3 - „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", Domeniul Major de Intervenţie 3.2. „Reabilitarea/ modernizarea/ şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale".

Pentru investiţiile ce se vor efectua în Corpul A al Centrului, deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 15 iulie, începând cu ora 12.00, la sediul Consiliului Judeţean Constanţa din bulevardul Tomis nr. 51, iar pentru Corpul C, pe 11 iulie, acelaşi loc, aceeaşi oră. În ambele cazuri, criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Cumulând cele două investiţii, putem spune că CJC pune la bătaie aproximativ 40 de miliarde de lei vechi pentru reabilitarea celor două corpuri ale Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii