Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine repară situaţia Educatoare cu probleme la Topalu

ro

13 Oct, 2011 01:00 2290 Marime text
cap_2.jpgŞtefania Dinu, educatoarea din Topalu reclamată deopotrivă de părinţi, dar şi de conducerea instituţiei de învăţământ din Topalu pentru comportament nepotrivit în ceea ce priveşte îngrijirea şi educarea copiilor de la grădiniţa din localitate, a intrat, de la începutul acestei săptămâni, în concediu medical.

Asta, după ce comisia de disciplină constituită la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis, în urmă cu câteva zile, ca educatoarea să fie monitorizată, asistată atent la orele pe care le desfăşoară până la vacanţa pe care cei mici o vor începe la finele săptămânii viitoare. Potrivit reprezentanţilor instituţiei de învăţământ din comună, educatoarea nu a anunţat nimic despre intenţia sa de a-şi lua concediu medical, lăsând copiii, la începutul acestei săptămâni, singuri la ore. S-a găsit însă o soluţie în ceea ce priveşte lipsa cadrului didactic: până când educatoarea va reveni din concediu s-a asigurat un suplinitor.

Reamintim că, la finele lunii septembrie, părinţii copiilor de la grădiniţa din comună au sesizat faptul că educatoarea care ar trebui să le fie ca o a doua mamă are un comportament ieşit din comun, reclamând chiar că unii dintre copii sunt bătuţi. La acel moment, educatoarea a negat toate acuzaţiile care i-au fost aduse, ba, mai mult, susţinea că totul este o înscenare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii