Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:23 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Mihnea Claudiu Drumea, propunerea PNL Constanța pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii? (documente)

ro

20 Jan, 2021 00:00 2518 Marime text
  • Profesorul universitar doctor, Mihnea Claudiu Drumea este expertul pe care Partidul Național Liberal, filiala Constanța îi susține pentru un post de secretar de stat în Ministerul Muncii
  • Are peste 20 de ani de experiență în învățământul superior
  • Drumea este în prezent profesor universitar doctor în dreptul muncii și dreptul securității sociale, decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice, din cadrul Universității Spiru Haret Constanța
 
Profesorul universitar doctor, Mihnea Claudiu Drumea este expertul pe care Partidul Național Liberal, filiala Constanța îi susține pentru un post de secretar de stat în Ministerul Muncii.
Are peste 20 de ani de experiență în învățământul superior (a început în 1999, ca preparator în cadrul Facultății de Drept pe care a absolvit-o), timp în care a pregătit mii de studenți, cu peste cinci milioane de euro atrase, din fonduri europene, pentru facultatea unde este în prezent decan.
Este absolvent al liceului Decebal din Constanța, licențiat în drept la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și doctor în drept la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.
Mihnea Drumea este în prezent profesor universitar doctor în dreptul muncii și dreptul securității sociale, decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice, din cadrul Universității Spiru Haret Constanța.
Liberalul este și profesor univ. dr. asociat la Academia Navală Mircea cel Bătrân, unde predă dreptul muncii și dreptul maritim.
CV-ul său poate fi consultat în secțiunea "documente".
Drumea este autor a peste 50 de cursuri universitare, note de curs, articole (ISI, BDI), studii publicate în reviste de specialitate de circulaţie internaţională recunoscute,publicate în volumele unor manifestări ştiinţifice internaţionale și naționale, lucrări prezentate la diferite seminarii.
 
La alegerile din decembrie 2020 a candidat pe lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților.
 
 
Citește și:

Vot secret în BPJ. Președintele Bogdan Huțucă obține pentru PNL Constanța două posturi de secretar de stat în cabinetul Cîțu

Niculescu, Stanca, Opreanu sau Drumea - oricare poate fi o variantă. PNL Constanța își dorește cel puțin două funcții de secretar de stat în cabinetul Câțu
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii