Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiţac la Senat, Muhscină la Primăria Constanţa, în 2020

ro

24 Sep, 2016 00:00 3269 Marime text
George Muhscină, consilier judeţean PNL şi şef de campanie al liberalilor constănţeni pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, a confirmat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că a primit de la preşedintele partidului, Gheorghe Dragomir, propunerea de a deveni candidatul PNL la Primăria Constanţa în 2020.
 
„Dacă am decis să intru în politică, este normal să mă gândesc la un viitor. Iar dacă partidul mi-a propus să candidez, este de datoria mea să muncesc şi să mă pregătesc pentru această candidatură. Deocamdată, este o idee, plecată din partid, în jurul căreia vom construi în următorii ani”, a declarat Muhscină.
 
Liberalii au decis să stabilească încă de pe acum candidatul la Primăria Constanţa, după ce în ultimele cicluri electorale au fost acuzaţi că au luat decizii de moment.
 
Deoarece statutul PNL prevede ca persoana desemnată candidat pentru primăriile municipii reşedinţă de judeţ să coordoneze şi activitatea politică, este posibil ca, în perioada următoare, George Muhscină să devină preşedintele organizaţiei municipale a PNL Constanţa.
Municipiul este condus în prezent de Vergil Chiţac, al cărui nume este vehiculat pentru o candidatură la alegerile parlamentare din iarna acestui an.

Chiţac, pregătit să predea ştafeta la municipiu! 

Contactat telefonic, Vergil Chiţac, preşedintele filialei municipale, s-a declarat mulţumit de faptul că sfatul său a fost urmat, acela ca viitorul preşedinte de la municipiu să fie şi candidatul la Primăria Constanţa. L-am întrebat dacă este pregătit să predea ştafeta: „Sigur, mandatul meu de la bun început a fost unul limitat. Sugestia mea este ca viitorului preşedinte să-i fie stabiliţi şi indicatorii de performanţă”.
 
Cât despre George Muhscină, Chiţac spune că „i-a fost student, s-au reîntâlnit apoi în partid, au colaborat în campanie şi are o părere bună despre acesta şi, cel mai important, speră că timpul va confirma toată această încredere în ceea ce-l priveşte pe actualul consilier judeţean”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii