Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât şi cui plăteşte Chiru chirie pentru sediul fundaţiei?

ro

08 Jun, 2011 00:55 2570 Marime text
Chiru_fundatie_fundatie_Chiru_3.jpgÎn urma decesului de anul trecut al executorului judecătoresc Aurel Malciu, sediul în care îşi desfăşura activitatea acesta, de pe bulevardul Tomis, nr. 44, aproape de Prefectură, Primărie şi CJC, a rămas gol. Nu pentru mult timp însă, pentru că la câteva luni a fost găsit un chiriaş.

Acum aproximativ trei săptămâni, Christian Gigi Chiru - şeful PDL Constanţa şi directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, a inaugurat oficial sediul fundaţiei umanitare care îi poartă numele, exact în spaţiul, modernizat acum, în care îşi avea biroul fostul executor judecătoresc.

chiru_fundatie_e.jpgPotrivit celor declarate de Gigi Chiru, chiria este cuprinsă între 300 şi 400 de euro pe lună, sediul fiind închiriat de la familia fostului executor. În ceea ce priveşte scopul acestei fundaţii, Chiru ne-a spus, ca şi altădată, că se urmăreşte ajutorarea persoanelor care nu îşi pot permite să urmeze anumite proceduri medicale ori tratamente scumpe. În plus, ne-a precizat că nu doreşte să transforme fundaţia într-una de utilitate publică, adică să primească bani de la stat. „Acesta a fost şi scopul pentru care am pus numele meu în denumirea fundaţie, pentru a nu da curs unor speculaţii", a spus Chiru.

Reamintim că pe 4 iunie a fost depusă cererea de acordare de personalitate juridică pentru Fundaţia Christian Gigi Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Coman 09 Jun, 2011 10:21 Chiru este un Obama al Constantei. Go go Chiru!
  • Sava 08 Jun, 2011 10:35 Fundatia ar fi trebuit sa poarte numele "CGC-Whirlpool",o noua masina de spalat banii.
  • Bravo d-le Chiru 07 Jun, 2011 23:36 Chiru e un tip tenace care va fi din 2012 primar al Constantei, domnia lui pastaie se va termina.