Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat în Colegiul 9 Camera Deputaţilor Gheorghe Slabu se implică în ecologizarea Parcului Tăbăcărie

ro

26 Nov, 2012 00:00 2423 Marime text
slabu_Gheorghe_Slabu_2.jpgGheorghe Slabu, preşedintele PP-DD Constanţa şi candidat la alegerile parlamentare din 9 decembrie în Colegiul 9 Camera Deputaţilor, participă astăzi, alături de colegii săi de partid şi de membrii Organizaţiei de Tineret, la Sfânta Liturghie de la Biserica Sfântul Mina din Parcul Tăbăcărie, acolo unde, ulterior slujbei, se va implica într-o acţiune de ecologizare a unuia dintre cele mai mari parcuri din municipiu.

Aspirantul PP-DD la un mandat parlamentar s-a implicat şi zilele trecute într-o serie de acţiuni. Astfel, joi, cu ocazia Zilei Economistului, Slabu s-a întâlnit cu oamenii de afaceri, economiştii şi studenţii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii „Ovidius" Constanţa, dar şi de la universităţile „Andrei Şaguna" şi „Spiru Haret".

În cursul zilei de sâmbătă, PP-DD Constanţa a adresat o scrisoare deschisă Partidului Naţional Liberal şi electoratului penelist, in memoriam I. C. Brătianu, figură politică marcantă a României, care a ocupat, în mai multe rânduri, funcţia de prim ministru. Brătianu a rămas în memoria colectivă dreptul unui dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai PNL.

Acţiunile PP-DD au continuat şi ieri, când membrii partidului au propus organizarea unui concurs împreună cu Clubul de aero-modernism, în memoria lui Henri Coandă, inventatorul primului motoc cu reacţie, pionier al aviaţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii