Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța „Realizarea noului CET reprezintă o soluție modernă, eficientă și mai puțin poluantă"

ro

01 Jun, 2023 14:09 1446 Marime text


Aleșii locali au aprobat în ședința extraordinară din 31 mai a.c., cu 26 de voturi „PENTRU" solicitarea către Guvernul României de preluare a activului funcţional industrial „CET Palas” situat în municipiul Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu nr. 123 şi trecerea din domeniul pubilc al statului şi administrarea Ministerului Energiei în domeniul public al municipiului Constanţa.

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța susține că documentul aprobat de consiliul municipal este un pas esențial în demersurile  pentru construirea noului CET, finanțat prin PNRR, o investiție fără precedent în valoare de 742,9 milioane de lei.

Astfel, Constanța va fi primul oraș din țară cu o unitate de producție a energiei termice și electrice în cogenerare de înaltă eficiență.

„Realizarea noului CET și a rețelei de distribuire a agentului termic, chiar dacă se fac cu o întârziere de mulți ani, reprezintă o soluție modernă, eficientă și mai puțin poluantă. Angajamentul PNL rămâne unul ferm în ceea ce privește continuarea investițiilor în domeniile cheie din municipiul și județul Constanța", a mai spus președintele PNL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii