Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă Îi urez sărbători fericite lui Mihai Lupu, alături de familia PSD

ro

15 Dec, 2023 15:21 1132 Marime text
  • Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă îi transmite sărbători fericite președintelui CJ Mihai Lupu, alături de familia PSD și transmite un set de declarații ca reacție la acuzațiile aduse de fostul liberal.

”Mihai Lupu a ales să devină pesedist. Noi știam că Mihai „colindă” de ceva timp pe la AUR și pe la PSD. În eventualitatea în care îi și deschid ușa, îi urez sărbători fericite alături de familia PSD”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele Filialei PNL Constanța.

”Decizia PNL de retragere a sprijinului politic pentru Mihai Lupu a venit, inclusiv de la București, după ce toată lumea știa deja că Mihai Lupu negociază cu AUR și PSD susținerea pentru un nou mandat. Este greșită teorema lui Lupu, care spune că dosarele penale în care a fost acuzat reprezintă cauza despărțirii sale de PNL. Noi am respectat prezumpția de nevinovăție și chiar asta am declarat atunci”, a mai spus Bogdan Huțucă.


”Mihai Lupu a tratat și tratează în continuare cu dispreț încrederea liberalilor care l-au pus efectiv pe funcție, motiv pentru care a pierdut și formal sprijinul nostru politic. Nu cred nici o clipă în victimizarea aceasta de tip Hollywood”, a continuat deputatul liberal.
”De ce nu mai are Mihai Lupu sprijinul nostru? Simplu. Pentru că nu a respectat deciziile partidului și s-a ”vândut” pentru a obține un post de secretar de stat pentru ginerele său. Pentru că i-a tratat pe primarii liberali cu indiferență și indolență. Nu le-a susținut proiectele, nu le-a asigurat finanțare, a încercat să folosească această funcție după bunul plac și servind numai interesele sale. Nu a fost o problemă de obediență, ci una de indiferență și de bun simț”

”Cel mai important motiv pentru care echipa liberală a ales să nu îl mai susțină pe Mihai Lupu este inabilitatea sa, șocantă, de a derula proiecte în Constanța. A primit constant sprijinul nostru, concretizat inclusiv în finanțări consistente pentru Constanța! În schimb nu a reușit să ofere nici măcar un proiect constănțenilor. Mai mult decât atât, chiar a blocat inițial investiții importante în comunitățile pe care le administrează primarii liberali. Termină anul și cu buget pe excedent. Este cred un argument concludent, care poate explică și mai bine care este motivația din spatele deciziilor echipei noastre politice”, a subliniat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

 Citește și
Mihai Lupu își anunță o nouă candidatură la Consiliul Județean! Ce spune de susținerea politică (VIDEO)
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii