Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:04 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă, deputat PNL Constanța "Se vor aloca mai mulți bani pentru investiții în cadrul celui mai curajos buget din ultimele decenii"

ro

11 Feb, 2021 00:00 2043 Marime text
 
  • Deputatul Bogdan Huțucă infirmă faptul că bugetul pe 2021 ar fi unul de austeritate
  • În calitate de președinte al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților, liberalul constănțean caracterizează bugetul pe 2021, drept cel mai curajos buget din ultimele decenii 
  • Bugetul de anul acesta a alocat cu aproximativ 6 miliarde de lei mai mult pentru investiții decât anul trecut
 
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă infirmă faptul că bugetul pe 2021 ar fi unul de austeritate. 
În calitate de președinte al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților, liberalul constănțean caracterizează bugetul pe 2021, drept cel mai curajos buget din ultimele decenii. 

"Bugetul pe anul trecut a avut alocate cele mai mari procente din PIB pentru investiții, din ultimii 10 ani. Bugetul de anul acesta a alocat cu aproximativ 6 miliarde de lei mai mult pentru investiții decât anul trecut, ceea ce demonstrează determinarea acestei administrații de a moderniza țara într-un timp cât mai scurt și de a reduce decalajele dintre noi și statele dezvoltate din vestul Europei. 

Și nu, orice ar zice propaganda PSD, niciun salariu și nicio pensie pe baza contributivității nu scade în România! Ei vorbesc de austeritate, dar pentru ei e austeritate și dacă nu creștem pensiile speciale. 
Scopul nostru este ca veniturile tuturor categoriilor de români să crească, atât ale celor care lucrează în mediul privat cât și a celor care lucrează în sistemul de stat. 
În campania electorală am promis un buget axat pe investiții și pe modernizare și astăzi ne ținem de cuvânt: avem cel mai mare procent din PIB alocat dezvoltării în ultimul deceniu.  
Banii aceștia vor însemna spitale moderne, școli moderne și infrastructură europeană", susține președintele PNL Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii