Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Biroul Permanent Local al PNL Constanța se reunește de la ora 17.00. Validarea candidatului pentru Primărie va avea loc sâmbătă! (galerie foto)

ro

05 Mar, 2020 16:25 3149 Marime text
Biroul Permanent Local al PNL Constanța se reunește de la ora 17.00 la sediul de pe bulevardul Ferdinand.

În cadrul ședinței, membri biroului vor vota propunerea filialei municipale pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Candidatura urmează să fie validate ulterior de Biroul Județean și de Biroul Național. Vă reamintim că, pentru cea mai importantă primărie din judeţ, Primăria municipiului Constanţa, PNL are în acest moment două variante: una internă, Ionuț Rusu şi o alta externă şi controversată, senatorul, Vergil Chițac.

Pentru liberalii de la Constanţa, această săptămână este una de foc, sâmbătă urmează să se întrunească și Biroul Permanent Judeţean, în cadrul cărora liberalii trebuie să-şi desemneze candidatul pentru Consiliul Judeţean Constanţa şi pcandidații pentru primăriile din judeţ.

Totodată, Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat luni, 9 martie, pentru a decide candidaţii la alegerile locale în toate judeţele şi în municipiile reşedinţă de judeţ.

În ceea ce priveşte desemnarea candidatului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalii au de ales cea mai bună variantă din rândul organizației, potrivit conducerii organizației.

UPDATE 1:
Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța : „Astăzi am avut o ședință mai mult informală pentru pregătirea alegerilor locale. M-am asigurat că toate OSV-urile sunt pregătite, ne pregătim să lansăm candidații. Nu am discutat lista de consilieri locali, i-am informat că discuțiile cu Vergil Chițac despre Constanța s-au armonizat. Sâmbătă în Consiliul județean vom discuta despre toate candidaturile. Ulterior, le vom transmite către București. La nivel local, toate deciziile legate de candidaturi vor fi luate sâmbăta ".

Tot astăzi, Huțucă a cerut colegilor un mandat de negociere cu USR PLUS. Negocierile vizează un consens ori înainte ori după alegeri.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii