Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Aveți încredere în candidații noștri!" Gheorghe Slabu și Marian Vasiliev au vorbit cu constănțenii (galerie foto)

ro

30 Nov, 2012 02:33 2183 Marime text
ppdd_.jpgPeste 200 de constănțeni s-au întâlnit ieri după-amiază cu membri PP-DD Constanța. Au ținut discursuri Gheorghe Slabu, președintele PP-DD Constanța și candidatul PP-DD în Colegiul 9 Camera Deputaților, Marian Vasiliev, prim-vicepreședintele PP-DD și candidatul PP-DD pentru Colegiul 2 Senat, Maria Stavrositu, candidatul în Colegiul 4 Senat, și Nicoleta Ploscaru, candidatul PP-DD în Colegiul 10 Camera Deputaților.

Gheorghe Slabu le-a transmis cetățenilor că ținta PP-DD Constanța pentru alegerile din data de 9 decembrie o reprezintă un procent de 20-25% din numărul mandatelor de parlamentari.

„Eu, în politică, sunt foarte nou. Am încercat să ridicăm ștacheta la acest partid și dovadă este faptul că, nesperat, la alegerile locale am reușit un scor deosebit în țara lui Mazăre și a lui Constantinescu. Am primit aprecieri de la centru pentru că, știți, este o luptă dură, având în vedere faptul că acest județ este completamente roșu. Ne-am propus ca la aceste alegeri parlamentare să dublăm scorul realizat la alegerile locale. Și dacă a fost un scor de 10 spre 11% la alegerile locale, îndrăznim mai mult la alegerile parlamentare și nutrim chiar un 20-25%, pentru că am văzut căldura, sufletul și inima dumneavoastră", a declarat Gheorghe Slabu.

Vezi ce mesaj le-a transmis alegătorilor Gheorghe Slabu

Președintele PP-DD Constanța și în același timp candidatul PP-DD în Colegiul 9 Camera Deputaților a ținut să le transmită celor prezenți următorul mesaj: „Se apropie un moment unic în viața dumneavoastră. Acest moment ne găsește la o răscruce de drumuri și de felul cum știm să ne alegem calea depinde viitorul nostru și al copiilor noștri, de dumneavoastră depinde dacă mai vreți să salvăm ce se mai poate salva în această țară, pentru că ciocoii vor trebui să dea seamă pentru tot răul făcut acestui harnic și necăjit popor român. Ne-au tot furat, au distrus, iar la noi sărăcia și foamea sunt la ele acasă, suntem înrudiți cu ele și vedeți că nu le mai putem scoate din casă. Acești ciocoi de care vorbeam, de când s-a înființat acest partid nu mai au liniște și sunt atât de disperați pentru că Partidul Poporului, dacă dumneavostră îl veți alege și veți avea încredere în el, îi va trage la răspundere și dacă nu vor justifica averile dobândite vor răspunde în fața voastră, în fața poporului, prin jurații aleși în instanțe de dumneavoastră. Acest partid care știți câte piedici a avut de la înființare este hotărât să fie colacul dumneavoastră de salvare și de dumneavoastră depinde dacă pe data de 9 decembrie doriți schimbarea în bine sau nu, dacă ea se va produce sau nu, dumneavoastră aveți ștampila în mână și hotărâți cine să vă conducă sau să vă reprezinte în Parlament. Ori rămânem unde suntem și cum suntem azi, ori ne întoarcem în trecut. Dacă v-a fost bine, votați pe cei de ieri sau pe cei de azi, dacă nu, și doriți schimbarea, bucuria, zâmbetul și liniștea, votați Partidul Poporului Dan Diaconescu!".

„E vremea voastră, e vremea poporului!", a mai transmis celor prezenți în sală Gheorghe Slabu.

Ce au învățat constănțenii de la PP-DD

La rândul său, Marian Vasiliev, prim-vicepreședintele PP-DD și candidatul PP-DD pentru Colegiul 2 Senat, le-a mulțumit oamenilor pentru susținere, apreciind că ieri, la Cernavodă, ca și în alte părți ale județului, au avut surpriza plăcută să observe că cetățenii au învățat gestul reprezentativ al campaniei PP-DD, fiind de altfel modul prin care oamenii își arată susținerea pentru Partidul Poporului.

„Am ajuns în România și implicit în Constanța să vorbim de costul cel mai mare al gigacaloriei. Am ajuns în România să avem de la o lună la alta prețul pâinii mărit cu 20-30%. Cei care aveți hotărârea să schimbați această țară, fiți alături de noi, fiți alături în primul rând de dumneavoastră și de copiii dumneavoastră! Haideți să ne aducem tinerii înapoi din străinătate și haideți să începem o altă viață în România, la noi acasă. Aveți încredere în candidații noștri de la Constanța!", i-a îndemat pe constănțeni Marian Vasiliev.

După încheierea discursurilor, candidații PP-DD s-au prins într-o horă cu constănțenii, iar mai apoi i-au invitat la un spectacol susținut de Ion Amititeloaie și de trupa Demențialii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii