Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi se încheie meciul în PSD. Listele pentru parlamentare vor fi făcute publice

ro

20 Oct, 2020 00:00 3139 Marime text
 
  • Conducerea centrală a PSD, s-a reunit ieri în şedinţa Biroului Permanent Național pentru ultimele discuții privind listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare
  • În ședința de Birou Județean de săptămâna trecută, președintele organizației, Felix Stroe a primit mandat să prezinte listele la București
  • PSD urmează să valideze lista pentru alegerile parlamentare în ședința Consiliului Național Politic care va avea loc marți, 20 octombrie
 
Conducerea centrală a PSD, s-a reunit ieri în şedinţa Biroului Permanent Național pentru ultimele discuții privind listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare.
 
În ședința de Birou Județean de săptămâna trecută, președintele organizației, Felix Stroe a primit mandat să prezinte listele la București.
 
Primarii social-democrați au insistat în cadrul întâlnirii care a avut loc cu o zi, înaintea BPJ ca actualii parlamentari, cu excepția deputatului George Vișan să nu se mai regăsească pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile parlamentare.
 
Primarii au mai cerut ca secretarul executiv, Lucian Lungoci să ocupe un loc eligibil și nu au avut nimic de comentat în legătura cu candidatura la Senat pe locul 1 a președintelui organizației, Felix Stroe.
 
Și totuși, conducerea centrală a partidului insistă pe aducerea unor personalități în partid și plasarea acestora pe locuri eligibile pentru parlament pentru ca PSD să obțină procente mai bune decât la locale.
Astfel, nu ar fi de mirare, la listele de la Constanța să sufere modificări majore.
 
În forma adoptată la Constanța, listele arată astfel:
 
Lista PSD pentru Senat:
 
1. Felix Stroe
2. Liviu Brăiloiu
3. Dan Georgescu
4. Ştefan Mihu
5. Gâju Mariana
6. Gheorghe Manta
7. Gabriela Iacobici
 
Lista pentru Camera Deputaţilor:
 
1.Horia Ţuţuianu
2. Cristina Dumitrache
3. Decebal Făgădău
4. Lucian Lungoci
5. Vişan George
6. Radu Babuş
7. Tănase Nicolae
8. Mărioara Cojoc
9. Mihai Soare
10. Vlădescu Luminiţa
11. Silviu Gârea
12. Adriana Gheorghe
13. Florin Chelaru
 
PSD urmează să valideze lista pentru alegerile parlamentare în ședința Consiliului Național Politic care va avea loc marți, 20 octombrie.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii