Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alte şapte primării au semnat protocolul USL (galerie foto)

ro

09 Apr, 2011 01:18 1379 Marime text
semnare_usl_-usl.jpgIeri, la sediul Uniunii Social Liberale de la Trocadero, liderii din şapte organizaţii din judeţ au semnat protocoalele de colaborare a filialelor PSD, PNL şi PC.

„Au mai rămas de semnat jumătate din protocoale în judeţ", s-au lăudat ieri liderii din PSD şi din PNL, după semnarea celor şapte protocoale de ieri ale primăriilor din Agigea, Ciocârlia, Crucea, 23 August, Chirnogeni, Ciobanu şi Albeşti. Potrivit conducerii PSD şi PNL, până de Paşti vor fi semnate toate protocoalele. „Există un semnal încurajator al acestei alianţe, să lase deoparte orice divergenţe, să se aşeze la aceeaşi masă şi să dezvolte proiecte comune", a spus secretarul general al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Cristinel Dragomir. Remarca lui Dragomir privind extraordinara colaborare la nivel judeţean a Uniunii Social Liberale vine în contextul în care, la Bărăganu, PSD şi PNL au candidaţi separaţi la alegerile pentru primărie care vor avea loc pe 1 mai.

Ieri, la semnarea protocoalelor, au fost prezenţi primarul Ioan Suciu, de la Ciobanu, Cristian Cîrjaliu - Agigea şi Traian Dragomir - Ciocârlia, iar din celelalte comune şefii organizaţiilor locale de la cele trei partide.

Semnarea protocoalelor va continua joia viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii