Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL „Pot să pun rămăşag că municipiul şi judeţul Constanţa vor fi liberale în 2016“

ro

21 Mar, 2015 00:00 3039 Marime text
Alina Gorghiu, copreşedinte la nivel naţional al PNL, s-a aflat, ieri, la Constanţa, la invitaţia tineretului liberal de la malul mării. Cu această ocazie, Gorghiu a susţinut o conferinţă de presă, context în care a criticat dur Guvernul Ponta şi a dat asigurări că PNL Constanţa va câştiga proximele alegeri locale.
 
„Guvernul Ponta este unul toxic, care face rău economiei şi care face rău cetăţenilor din România“, a declarat, la Constanţa, Alina Gorghiu, copreşedintele PNL. Aceasta a mărturisit că liberalii lucrează în acest moment la „conturarea majorităţii parlamentare care să susţină acel program de guvernare în baza căruia PNL să vină la Palatul Victoria“. Întrebată când anume crede că va avea loc preluarea guvernării de către liberali, Gorghiu a afirmat că nu doreşte să avanseze un termen, din teama de a nu se precipita, aşa cum a mai făcut-o. Interesant este însă că Alina Gorghiu nu a avut nicio ezitare în a recunoaşte că, în vederea formării unei majorităţi parlamentare liberale, conducerea PNL poartă discuţii inclusiv cu actuali parlamentari PSD pe care însă ea îi consideră „de bună credinţă“. De ce? Pentru că, susţine ea, au realizat cât de nocivă este actuala guvernare. Despre traseism politic nu poate fi vorba, a lăsat să se înţeleagă Alina Gorghiu, din moment ce actualilor pesedişti nu li se promit funcţii în guvern. Dar, dacă nu vorbim despre traseism politic, atunci când parlamentarii iau în calcul trecerea dintr-o barcă de la stânga într-una de la dreapta doctrinară, despre ce vorbim, de fapt?!

„Falimentul tandemului Mazăre-Constantinescu“

Copreşedintele PNL a avut şi câteva comentarii legate de administraţia publică locală şi despre cea judeţeană din Constanţa. În opinia liderului liberal, „politic, se vede falimentul acestui tandem Mazăre-Constantinescu şi, din păcate, cei care plătesc pentru acest faliment sunt cei din judeţul Constanţa“. În această ordine de idei, Alina Gorghiu a ţinut să precizeze că pune semnul egal între PSD Constanţa şi premierul Victor Ponta, pe motiv că atât unii, cât şi alţii ar reprezenta tot ce poate fi mai rău politic şi administrativ.
Pe de altă parte, Gorghiu se declară convinsă de faptul că în 2016 liberalii vor reuşi să câştige atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean. „Acest război va continua până când PSD va fi înlăturat inclusiv din structurile administrative şi pot să pun rămăşag că municipiul şi judeţul Constanţa vor fi liberale în 2016“, a afirmat copreşedintele PNL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii