Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri amânate. Deputatul Lucian Lungoci îl contracandidează pe Ion Dumitrache la președinția PSD municipiu

ro

06 Mar, 2021 00:00 4133 Marime text
  • PSD municipiul Constanța a amânat organizația strutinului programat pentru data de 6 martie a.c.
  • Ion Dumitrache a declarat pentru ZIUA de Constanța că amânarea alegerilor are la bază o decizie a secretariatului tehnic care ar fi constatat deficiențe în derularea proceselor electorale la nivelul Organizațiilor Locale
  • Ulterior, conducerea județeană ar fi decis amânarea sine die a alegerilor
  • Coincidență sau nu, decizia amânării alegerilor a fost luată taman ieri, după ce deputatul Lucian Lungoci a decis să-și depună și el candidatura pentru funcția de președinte al organizației municipale

PSD municipiul Constanța a amânat organizația strutinului programat pentru data de 6 martie a.c.

Ion Dumitrache, președintele interimar și până ieri, singurul candidat pentru funcția de lider al organizației, a declarat pentru ZIUA de Constanța că amânarea alegerilor are la bază o decizie a secretariatului tehnic care ar fi constatat deficiențe în derularea proceselor electorale la nivelul Organizațiilor Locale (OSV-uri).
Ulterior, conducerea județeană ar fi decis amânarea sine die a alegerilor de la nivelul organizației municipale.

Coincidență sau nu, decizia amânării alegerilor a fost luată taman ieri, după ce deputatul Lucian Lungoci a decis să-și depună și el candidatura pentru funcția de președinte al organizației municipale.

Vă reamintim, în luna februarie, Biroul Permanent Județean al PSD a votat schimbarea lui Lungoci din funcția de președinte interimar de la municipiu.
Actualul președinte interimar, Ion Dumitrache a lăsat să se înțeleagă că salută candidatura lui Lungoci, dar în același timp a aruncat și câteva săgeți legate de neplata cotizației în valoare de 2 lei, pe care deputatul ar fi uitat să o achite la organizația locală din care acesta face parte!

L-am întrebat pe Lucian Lungoci când a plătit ultima cotizație iar acesta a declarat pentru ZIUA de Constanța, următoarele: "De la începutul acestui an, am achitat 2000 lei cotizația în calitate de deputat și alți 2400 lei, cotizație în calitate de membru de partid. În total de la începutul anului am plătit la partid 4400 lei", a spus deputatul.

Cât despre candidatură, Lungoci afirmă că indiferent cine va câștiga această competiție internă, PSD trebuie să depășească perioada candidaturilor unice și să facă o politică europeană.
Până la momentul deciziei de amânare a alegerilor de la municipiu, pentru celelate funcții din birou, își anunțaseră candidaturile: fostul deputat, George Vișan pentru președinte executiv iar pentru funcția de secretar executiv, consilierul local municipal, Dede Perodin.

În cadrul scrutinului de la municipiu urmează să fie aleși și cinci vicepreședinți.


Citește și:

Alegeri în PSD Constanța la nivelul tuturor organizațiilor din municipiu

Decizie votată în BPJ. Organizația municipală a PSD Constanța are un nou președinte interimar



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii