Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actualul prefect al județului Constanța pleacă în Parlament. Organizarea alegerilor legislative, în grija subprefecților

ro

12 Oct, 2020 00:00 4470 Marime text
  • Este o chestiune de zile până când județul Constanța va rămâne fără prefect, dat fiind faptul că George Sergiu Niculescu va candida la alegerile parlamentare.
  • Niculescu va demisiona din funcție și va reveni în rândurile PNL Constanța, care l-a desemnat candidat pentru Senatul României, pe poziția II
  • Niculescu a fost numit prefect al județului Constanța pe 27 decembrie 2019, după ce a devenit funcționar public în cadrul Primăriei Eforie
  • Dat fiind timpul scurt până la alegerile parlamentare, este greu de crezut că liberalii vor reuși să nominalizeze și să și reușească instalarea unui nou prefect până pe 6 decembrie
  • Organizarea și gestionarea alegerilor parlamentare vor rămâne în grija celor doi subprefecți al județului Constanța – Aura Bozdoacă și Ali Șenol
 
22 octombrie 2020 este termenul limită pentru depunerea listelor de candidaţi şi a candidaturilor independente în circumscripţiile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a.c. 
Este o chestiune de zile până când județul Constanța va rămâne fără prefect, dat fiind faptul că George Sergiu Niculescu va candida la alegerile parlamentare.
Niculescu va demisiona din funcție și va reveni în rândurile PNL Constanța, care l-a desemnat candidat pentru Senatul României, pe poziția II, după primvicepreședintele liberal, Septimiu Bourceanu.
Candidatura sa și a celorlalți liberali a fost validată la finalul săptămânii trecute de Biroul Permanent Județean și ulterior de Colegiul Director Județean ale PNL.
Niculescu a fost numit prefect al județului Constanța pe 27 decembrie 2019, după ce a devenit funcționar public în cadrul Primăriei Eforie.
 
De profesie jurist, acesta și-a început activitatea politică în anul 2004 și a ocupat diverse funcții la nivel local, cea mai importantă fiind până la numirea în funcția de prefect, cea de consilier județean.​
 
De asemenea, Niculescu a fost unul dintre promotorii energiilor alternative, ocupând funcția de director al Organizației Patronale a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România, membru în Consiliul Director al Asociaţiei de Promovare „Sudul Litoralului“, membru în Consiliul Director al Cluster „INOMAR“ şi membru în Consiliul Director al Federaţiei Patronale „Surse Noi şi Regenerabile de Energie“.

Dat fiind timpul scurt până la alegerile parlamentare, este greu de crezut că liberalii vor reuși să nominalizeze și să și reușească instalarea unui nou prefect până pe 6 decembrie. Cel mai probabil, dacă vor câștiga legislativele, vor relua demersurile pentru nominalizarea unui reprezentant al Guvernului în teritoriu ulterior.
 
Până atunci, organizarea și gestionarea alegerilor parlamentare vor rămâne în grija celor doi subprefecți al județului Constanța – Aura Bozdoacă și Ali Șenol.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii