Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune organizată de OFSD Constanța, organizație condusă de Mariana Gâju, la Centrul Principal de Donații al Ambasadei Turciei

ro

28 Feb, 2023 16:42 1146 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/Muftiatul Cultului Musulman din RomâniaOrganizația Femeilor Social Democrate – Județul Constanța, reprezentată legal prin persoana președintelui, Mariana Gâju, prin prezenta aduce la cunoștință următoarele

În urma dezastrului cauzat de seismele din Turcia, am inițiat o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru achiziționarea de ajutoare necesare locuitorilor din țara prietenă , care trece printr-o catastrofă de neimaginat.

Astfel, reprezentantele OFSD Constanța vor fi prezente în data de 01.03.2023, ora 11.00, la Centrul Principal de Donații al Ambasadei Turciei (sediul Fabricii de saci din Constanța, str. Aurel Vlaicu nr. 12 ) pentru a preda ajutoarele constând în:
- Pături , Găleți, Veselă
- Produse alimentare neperisabile. ( paste făinoase, ulei, făină).
- Role hârtie.

Și de această dată, femeile social – democrate s-au mobilizat exemplar, așa cum au facut-o și cu alte situații critice pentru a fi alături de cei care au pierdut totul și au nevoie de sprijin! Este un tablou real al durerii, neputinței, fricii, însă femeile social – democrate au găsit puterea de a fi alături de poporul turc greu încercat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii