Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav lângă Hârșova. O femeie a decedat (galerie foto+video)

ro

04 Feb, 2017 11:05 10171 Marime text


Cu puțin timp în urmă, un accident rutier a avut loc lângă orașul Hârșova. Se pare că două autovehicule au intrat în coliziune la ieșirea din Hârșova spre Saraiu. Două persoane ar fi rămas încarcerate. Medicii s-au deplasat la fața locului.



UPDATE 13.45

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Constanța a condus un autoturism pe DN 22A, dinspre Hârșova către Saraiu, iar la km 83+500 m a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Tulcea. În urma accidentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 66 de ani, din Tulcea, pasageră in al doilea autoturism, vătămarea corporală ușoară a șoferului din al doilea autoturism și vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din primul autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE 12.20
Accidentul s-a soldat cu trei victime. Potrivit medicilor de la fața locului, o persoană a decedat. Este vorba de o femeie, soția unuia dintre conducătorii auto (cel din Tulcea). Șoferii, cei doi bărbați, au fost răniți și sunt transportați la spital. Unul dintre ei, scos din stop cardiorespirator, a fost transpotat la spital cu elicopterul SMURD. 



UPDATE, 11.15

Accidentul este unul grav. Potrivit Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța Dobrogea, două persoane sunt resuscitate, iar o femeie este conștientă, cu politraumă. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD. 



Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și













Citește și:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii