Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A trecut un deceniu de când Moş Crăciun poposeşte la Ceronav. Vezi cum a decurs întâlnirea din acest an (galerie foto)

ro

21 Dec, 2012 00:49 2429 Marime text
ceronav_1.jpgZeci de prichindei au participat ieri la serbarea de sfârşit de an organizată de Ceronav. Micuţii l-au aşteptat şi de această dată pe Moş Crăciun, care la fiecare sărbătoare din ultimii zece ani a venit tocmai de la Polul Nord pentru a le aduce cadouri.

Moş Crăciun a fost primit cu aplauze de copiii angajaţilor de la Ceronav. Prima chemată de Moş Crăciun a fost Almeria-Lerida Cupşa, fata cea mare a directorului general al Ceronav, Ovidiu Cupşa, care i-a spus Moşului că îşi doreşte sănătate şi bucurii în anul care urmează. A urmat apoi, Edmond Cupşa. Edmond a încercat vigilenţa Moşului spunându-i acestuia că în noul an îşi doreşte tot ce şi-a dorit şi până acum. Sofia-Elena a ridicat darul de Crăciun împreună cu mama sa, în timp ce cel mai mic membru al familiei, de doar câteva luni, Eric-Andrei Cupşa, numit de Moş Crăciun Eric - Inimă de Leu, a fost chemat şi el pentru a-şi ridica darul. Mult mai curajos decât surioara lui Sofia-Elena, Eric a acceptat să stea în braţele Moşului.

Fetiţa familiei Vasilescu, în vârstă de 9 ani i-a spus Moşului că îşi doreşte să se facă pictoriţă după ce i-a cântat colinda cu „Astăzi s-a născut Hristos". Iar Ştefan împreună cu surioara sa au stat amândoi în braţele Moşului la fel ca şi anul trecut şi i-au cântat fiecare un vers dintr-un colind. Rând pe rând, alţi şi alţi copii au stat în braţele Moşului pentru a primi cadouri, dar şi pentru a spune ce îşi doresc în noul an. Momentul s-a încheiat cu un recital de colinde.

Nu doar copiii au avut însă parte de surprize. Pentru angajaţi, directorul Ceronav a pregătit bucate alese, invitându-i pe toţi la un cocktail delicios, de sărbătoare.

Cum a fost anul 2012 şi ce speră Cupşa de la noul an

Ovidiu Cupşa a declarat că anul ce tocmai l-a încheiat a fost cel mai bun din istoria Ceronav în privinţa veniturilor şi numărului de cursuri organizate. „Am încheiat anul cu multe realizări şi din punctul nostru de vedere putem să spunem că avem un bilanţ pozitiv. A fost un an în care am început drumuri noi şi pe care sperăm ca Dumnezeu să ne poată ajuta să le continuăm şi la anul. Sper ca 2013 să fie un an mai bun decât anul 2012, pentru că după atâţia ani de greu ne dorim un an mai bun şi bineînţeles că speranţa moare ultima. Eu sunt convins că totuşi speranţa asta nu este în zadar. Eu cred că este momentul să fie şi mai bine", a declarat Ovidiu Cupşa. Directorul Ceronav a explicat că deşi veniturile îi permit să acorde prime, legislaţia i-a interzis acest lucru, nădăjduind însă că în 2013 să dea stimulente financiare angajaţilor. De altfel, Cupşa este de părere că degeaba încerci să faci un management performant dacă resursa umană nu este motivată, bine plătită şi bine pregătită.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii