Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

200 de proiecte depuse spre finanțare, prin Programul Național de Dezvoltare Locală Anghel Saligny în județul Constanța

ro

25 Dec, 2021 00:00 3209 Marime text
⦁ Primăriile și Consiliul Județean au depus 200 de proiecte în vederea selectării pentru a fi finanțate prin programul ”Anghel Saligny”
⦁ Proiectele depuse la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației vizează reabilitare și modernizare de drumuri, extinderea rețelei de apă potabilă și pentru sisteme de canalizare
⦁ Suma totală pentru realizarea acestora fiind de 3.037.891.261 lei




Primăriile și Consiliul Județean au depus 200 de proiecte în vederea selectării pentru a fi finanțate prin programul ”Anghel Saligny” .
Proiectele depuse la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației vizează reabilitare și modernizare de drumuri, extinderea rețelei de apă potabilă și pentru sisteme de canalizare.

Suma totală pentru realizarea acestora fiind de 3.037.891.261 lei.

Câteva dintre proiectele regăsite în vederea finanțării, prin acest program sunt : modernizarea drumurilor DJ 393 Techirghiol - Arsa și DJ 392, sistem de canalizare pluvială în cartierele Palazu Mare și Universitate din Constanța, precum și în cartierele Coiciu, Baba Novac și Compozitori.

„Este o listă lungă de proiecte și este de apreciat faptul că PNL a avut curajul de a-și asuma acest program atât de important, pentru a putea fi făcute investiții atât de necesare zilelor noastre. În timp ce în unele state se vorbește despre călătorii interplanetare, noi încă ne confruntăm cu subiecte care țin de Evul Mediu: drum, apă și canalizare. Sper să depășim aceste teme veșnice.

Toate aceste proiecte, derulate prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, vizează realizarea unor obiective de investiții esențiale pentru creșterea calității vieții în toate localitățile din județul Constanța", precizează deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Ce activitate au avut și cât de bogați au devenit parlamentarii constănțeni după primul an de mandat (VI) (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii