Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I-a salvat si apoi i-a... omorat

ro

11 Jan, 2010 14:10 887 Marime text

rodgers.jpgAaron Rodgers a pasat 422 patru touch down dar a reuşit să-şi îngroape coechipierii cu un fumble la ultima fază a barajului dintre Green Bay şi Arizona, meci încheiat cu 51-45 pentru Arizona şi catalogat drept cel mai frumos din istorie.

Gazdele au debutat perfect şi au profitat de pasa aiurea trimisă de Rodgers la prima fază, şi de un fumble la a doua poziţie ofensivă a oaspeţilor reuşind să se distanţeze pe tabelă la un surprinzător 17-0. În ciuda startului dezastruos, oaspeţii au început o cursă de urmărire gestionată perfect şi au reuşit să egaleze la 35 în sfertul patru şi apoi la 45 cu doar un minut şi jumătate înainte de final, chiar dacă QB-ul celor din Arizona, Kurt Warner, a reuşit un meci aproape de perfecţiune.

Din păcate pentru Green Bay, erorile propriei bănci, care nu a contestat niciuna dintre gravele erori de arbitraj făcute împotriva echipei, s-au dovedit decisive în final. În prelungiri, Rodgers s-a încurcat inexplicabil şi a scăpat mingea iar Karlos Dansby a punctat pentru... istorie.

În celălalt meci al zilei, Baltimore a spulberat New England într-o dispută fără istoric. Oaspeţii au reuşit un succes concludent, 33-14, deşi New England nu pierduse acasă de 32 de ani iar în precedentele cinci întălniri cu Baltimore, căştigase de fiecare dată. Week-end-ul viitor sunt programate partidele din sferturile de finală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii