Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de mii de aprecieri din partea fanilor pe contul de socializare Inna, apariție de senzație

ro

19 Jan, 2021 16:50 2386 Marime text
  • Îmbrăcată într-un top decoltat și cu o pereche de bikini cu talie înaltă, Inna s-a lăsat fotografiată într-o ipostază inedită, prin care și-a arătat și flexibilitatea, iar fanii au fost încântați.
Constănțeanca Inna se mândrește cu o siluetă de invidiat, care este rezultatul dietei pe care o urmează, dar și a antrenamentelor pe care le face.

Îmbrăcată într-un top decoltat și cu o pereche de bikini cu talie înaltă, Inna s-a lăsat fotografiată într-o ipostază inedită, prin care și-a arătat și flexibilitatea, iar fanii au fost încântați.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară la postarea artistei: ”Favorita mea.”, ”Atât de frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate.

Tot prin intermdiul acestei postări, Inna le-a lansat fanilor intrebarea care este sportul lor preferat și așteaptă răspunsurile acestora pe pagina ei de Instagram.

Inna a avut parte de un accident chiar la început de an. Celebra solistă i-a îngrijorat extrem de tare pe fanii săi atunci când a postat o fotografie cu ea de pe patul de spital. Din fericire, nu era vorba despre nimic grav, astfel constănțeanca urmând să-și revină rapid.

Sursa foto: Instagram/ Inna
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii