Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicecampionul mondial Cătălin Marin, în fruntea hoţilor Corina Ivaşcu, manager al unui pub din Mamaia, „răpită“ de mascaţi

ro

26 Aug, 2014 00:00 8050 Marime text
Corina şi Bogdan Ivaşcu, patronii Ugly Pub din Mamaia, au avut parte de o nuntă ca-n poveşti. La reuşita evenimentului au contribuit atât frumuseţea tinerilor însurăţei, organizarea ireproşabilă a evenimentului, cât şi episodul răpirii miresei, unul original
 
Ţinând cont că se căsătoreau patronii localului, băieţii din corpul de pază de la Ugly Pub au pus la cale o răpire cum nu a mai fost alta. Cu indivizi cu cagule şi arme la vedere şi cu o doză de veridicitate care i-a cam speriat inclusiv pe unii nuntaşi. Sarcina preluării miresei i-a revenit lui Cătălin Marin, vicecampion mondial şi campion european de Kung-Fu, luptător care are o victorie la celebrul Tolea Ciumac.
 
Musculoşii de la pub s-au tot gândit cum să le facă o mare surpriză miresei şi nuntaşilor. S-au sfătuit în taină, iar până la urmă au căzut de acord asupra unui scenariu original, care poate ţine loc foarte bine şi de scenă de film. Zis şi făcut. A venit nunta, iar orele de la petrecere au început să se scurgă, distracţia şi buna dispoziţie urcând la cote maxime. La miezul nopţii, când nunta era în toi, petrecăreţii au rămas cu gura căscată. Probabil că unora le-a şi îngheţat sângele în vine (chiar dacă nu au vrut să recunoască), atunci când în sală au năvălit şase zdrahoni (cinci cu cagule pe faţă, iar unul, care părea a fi şeful lor, cu chipul la vedere), care, nici una, nici două, au pus mâna pe mireasă şi duşi au fost. Erau înarmaţi până în dinţi, fioroşi şi păreau că urmează un plan bine stabilit. Cunoşteau la perfecţie amplasamentul şi nu le-a luat decât câteva secunde să fugă cu preţiosul trofeu.

Lotrii au fost potoliţi cu... pufuleţi

Din fericire, nu a fost o răpire reală, ci doar tradiţionalul furt al miresei, pe care Cătălin Marin şi echipa sa l-au pus în scenă cu o acurateţe şi cu o autenticitate demnă de filmele de acţiune. „Am fost echipaţi ca de intervenţie. Am avut şi pistoale, puşti, unele dintre arme - reale, altele, replici. Mireasa a fost surprinsă, dar a gustat episodul. Mirele ştia cum urma să se deruleze răpirea. Îi spusesem dinainte, pentru că nu doream să se sperie toată lumea. Eu am fost cel care a luat-o pe sus pe Corina“, a povestit Cătălin Marin. Momentul răscumpărării a fost unul hazliu. Răpitorii au primit în schimbul miresei, printre altele, pufuleţi! Lepădându-şi costumaţia, ditamai hoţii care băgaseră în sperieţi o groază de nuntaşi au redevenit pământeni şi au început să mănânce, cu poftă, ce câştigaseră în urma îndrăzneţului lor gest.

Poliţişti intraţi în alertă

„A fost o adevărată surpriză, dar una extrem de plăcută. Eu râdeam în hohote, dar ţin minte că au fost şi persoane care nu şi-au dat seama de la început despre ce e vorba şi că totul nu e decât o joacă. Am avut invitaţi la nuntă şi persoane din poliţie, care, pe moment, au intrat în alertă. Hoţii m-au dus la un club din Mamaia. Totul a fost plănuit în amănunt. Când m-au furat, băieţii n-au anunţat nici fotograful, nici cameramanul. Au acţionat într-o clipită. Pe lângă pufuleţi, au cerut şi Brifcor, în schimbul căruia au primit un Santal de portocale“, râde Corina Ivaşcu, atunci când îşi aminteşte acest episod inedit din viaţa sa, pe care îl va rememora întotdeauna cu plăcere şi cu un zâmbet în colţul gurii.

Cătălin Marin a absolvit Teologia

În vârstă de 24 de ani, Cătălin Marin, ialomiţean de origine, este absolvent de... Teologie, dar şi-a făcut un nume în lumea luptelor. Anul trecut, în decembrie, l-a învins la Constanţa pe Tolea Ciumac. La ora acelei partide, „hoţul de mirese“ cântărea 120 de kilograme, la înălţimea de 1,90 metri. Pachet de muşchi, Cătălin a lucrat şi ca gardă de corp, dar a asigurat protecţia şi ordinea şi la diferite concerte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii