Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tot ce avem mai scump pe lume“ Luptătorul Robert Isop, de la Urban Legend Academy, şi-a serbat majoratul (galerie foto)

ro

22 Jan, 2019 00:00 4568 Marime text
Moment special în familia promotorului constănţean Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship. Unicul său fiu, Robert, luptător la Urban Legend Academy, şi-a serbat majoratul, iar evenimentul festiv a adunat în jur de 120 de persoane, prieteni, rude şi apropiaţi, la complexul „Nobilis“ din Constanţa.
 
Invitaţii s-au distrat pe cinste, atmosfera fiind întreţinută de Ionuţ de la Constanţa. „Astăzi este despre El… Tot ce avem mai scump pe lume! Astăzi este despre Riko (n.r. aşa cum i se mai spune lui Robert)! Să te distrezi de poveste! 18 ani!”, a fost mesajul părinţilor tânărului luptător, Mihai şi Carmen, din ziua evenimentului. „A fost un moment emoţionant. Ne bucurăm pentru copilul nostru şi pentru succesul său. Totodată, suntem tare încântaţi că are un anturaj curat şi frumos. Sunt copii cuminţi, de caracter. După ce va încheia liceul (n.r. în prezent, este în clasa a 11-a la Liceul Tehnologic Ioan N. Roman din Constanţa), 90 la sută Riko va pleca în Germania, unde îşi va continua cariera. Acolo i se vor deschide orizonturi mult mai mari“, a declarat Mihai Isop. Cadoul de majorat al părinţilor lui „Riko“ a fost un bolid BMW X5.
 
Robert Isop a început practicarea sportului de contact la Kickbox Ursoi, în anul 2012. A fost campion naţional trei ani la rând, la ambele federaţii (FRAMC şi FRFK), iar în 2014 a devenit campion euro-asiatic şi a ocupat locul cinci la Campionatul Mondial WAKO pentru cadeţi şi juniori, din Italia. În ultimii ani, ca profesionist, a obţinut victorii în gale precum Urban Legend sau OSS Fighters, dar a luptat cu succes şi în Anglia.

Sursa foto: Facebook (Riko Isop) 
 
Citeşte şi:
 
A fost nevoie de intervenţia medicilor Riko Isop, cel mai spectaculos KO al galei „Urban Legend“ de la Constanţa

Debut la Liverpool, în gala Elite Fight Club Robert Andrei Isop, din Constanţa, urcă în Anglia în ringul profesionist (galerie foto)

„Riko“ are astăzi cântarul pentru gala EFC Luptătorul Robert Andrei Isop, din Constanţa, îşi începe aventura în Anglia

Bogdan Brânzei, Eduard Chelariu şi Robert Andrei Isop Debut la Campionatul Mondial pentru luptătorii de la Kickbox Ursoi

CS Kickbox Ursoi Constanţa, patru medalii de aur şi una de bronz la Cupa României (galerie foto)

Cinci sportivi de la clubul Kickbox Ursoi Constanţa, convocaţi în lotul naţional

Rezultate frumoase pentru CS „Kickbox Ursoi” la „Judgement Day”
      
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii