Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivă la CS Marea Neagră Constanţa Campioana la Kung-Fu Beatrice Roşăneanu împlineşte astăzi o frumoasă vârstă (galerie foto)

ro

19 Jun, 2015 00:00 2806 Marime text
Campioana la Kung-Fu Beatrice Roşăneanu, de la Clubul Sportiv Marea Neagră Constanţa, împlineşte astăzi 14 ani. Valoroasa luptătoare, campioană europeană şi multiplă campioană naţională, face Kung-Fu de nouă ani şi este apreciată de antrenorul ei, Florin Iordănoaia.

„Venea pe la sală de la trei ani, dar a început să practice Kung-Fu la a doua zi după ce a împlinit cinci ani. A avut o evoluţie constant bună, iar sportul a întărit-o. Dintr-o fetiţă firavă, slăbuţă şi mititică, s-a dezvoltat, s-a înălţat şi a devenit o luptătoare redutabilă. Va intra la cadeţi (categoria de vârstă 14-15 ani) şi sperăm la rezultate foarte bune şi în continuare“, a declarat Florin Iordănoaia. Beatrice Roşăneanu este singură la părinţi şi are rezultate bune şi la învăţătură. Campioana s-a născut la Mangalia, iar în prezent locuieşte alături de familie, la 2 Mai. „Este un copil deosebit. Ne mândrim cu ea, şi la Kung-Fu, şi la carte“, a spus şi mama sportivei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii