Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregătește un film biografic despre viaţa şi muzica unei celebre cântărețe. Despre cine este vorba

ro

13 Jul, 2022 14:15 1697 Marime text
Un lungmetraj despre regretata cântăreaţă britanică Amy Winehouse, foto: Pexels Un lungmetraj despre regretata cântăreaţă britanică Amy Winehouse este în lucru, în regia lui Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), a anunţat compania de producţie şi distribuţie Studiocanal, informează marţi Reuters.

Intitulat "Back to Black", filmul va fi centrat pe viaţa şi muzica artistei câştigătoare a şase premii Grammy, care a murit din cauza intoxicaţiei cu alcool în locuinţa sa din nordul Londrei la 23 iulie 2011.

Winehouse, care s-a luptat cu probleme cu băutura şi drogurile mare parte din cariera sa, avea 27 de ani la momentul decesului.

"Studiocanal se pregăteşte să realizeze 'Back to Black'. Proiectul avansează, cu Sam Taylor-Johnson antamat pentru a regiza lungmetrajul despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse", a indicat compania, adăugând că scenariul filmului a fost scris.

"'Back to Black' este realizat cu sprijinul total" al reprezentanţilor lui Amy Winehouse.

Sam Taylor-Johnson a regizat primul film "Fifty Shades of Grey" - adaptare după trilogia de succes "Fifty Shades" a autoarei E. L. James -, drama "A Million Little Pieces", precum şi mai multe episoade din serialele de televiziune "Gypsy" şi "Solos".

Moartea prematură a lui Winehouse, considerată una dintre cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale, cu hituri precum "Rehab" şi "Back to Black", a zguduit lumea muzicii.


Sursa: Agerpres 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii