Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Sărbătoriți, de Sfântul Gheorghe, la Farul Constanța. Hagi - „Cadoul meu a fost când m-am născut. Trăiesc prin fotbal“

ro

23 Apr, 2023 11:43 3136 Marime text
 
 
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, Gheorghe Popescu, președintele clubului de pe litoral, dar și directorul economic Gheorghe Mega își sărbătoresc astăzi onomastica, cu ocazia zilei de Sfântul Gheorghe.
  

La mulți ani, Gheorghe Hagi! La mulți ani, Gheorghe Popescu! La mulți ani, Gheorghe Mega, director economic al alb-albaștrilor! Clubul nostru le urează sănătate și împlinirea tuturor dorințelor tuturor celor care astăzi își serbeaza onomastica!, este mesajul Farului Constanța.

 
Echipa le-a oferit tuturor cel mai frumos cadou, victoria cu CFR Cluj.
 

Întrebat dacă băieții i-au spus cel mai frumos la mulți ani, după partida cu echipa campioană, Hagi a spus: Nici nu știam, serios vorbesc. Cadoul meu a fost când m-am născut. Au fost părinții mei când m-au adus pe lume, în rest nimic altceva, decât fotbal, fotbal și iar fotbal.  Îmi place mult fotbalul și trăiesc prin prisma lui. Îl iubesc de mic și o fac și în continuare. Cred că asta mă ține, că toți mă întrebați: «Cât mai reziști?». Voi sta cum a făcut-o și nea Mircea, antrenorii mari, Iordănescu, toți cei dedicați, nea Imi, toți cei de la care am învățat, profesorii noștri. Ne dedicăm, e pasiune deja. Familia mea o cunoaște și îi mulțumesc că mă sprijină. Și dacă nu vrea, tot trebuie să mă sprijine, că nu are altă șansă.    

 
„Se cheamă Legea atracției. În pandemie am citit și eu de ea“
 
Diseară, de la ora 20.30, se joacă ultimul meci al etapei a cincea din turneul play-of al Superligii, Rapid - FCSB, echipa lui Gigi Becali fiind pe locul trei, la cinci puncte în spatele Farului.

Așteptați o mână de ajutor de la Adrian Mutu (n.r. antrenorul Rapidului)?, a fost întrebat Hagi la conferința de presă de după meciul cu CFR.

Mână de ajutor? Filosofia mea în viață e să depind de mine, așa cum am transmis-o și jucătorilor mei. În viață nu e bine să depinzi de alții. Niciodată. Trebuie să fii tu, să-ți plănuiești lucrurile. Succesul se construiește și se planifică. Trebui să ai viziune, să pedalezi și să muncești. Astfel va veni. Doar dacă tu crezi. Se cheamă Legea atracției, dacă nu știați. În pandemie am citit și eu de ea. Adică trebuie să știi să atragi lucrurile. Dacă nu le atragi, ele nu vin. Mă voi uita la meciul Rapid – FCSB, dar nu mă va interesa rezultatul de loc. Contează ce facem noi. Absolut, a răspuns Hagi.      

UPDATE:
 
Gică Popescu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine alături de Hagi, de la ziua numelui, însoțită de mesajul:
 

Gheorghe la pătrat…
La mulți ani tuturor sărbătoriților!
Vă îmbrățișăm!


Sursa foto: Facebook (Gheorghe Popescu, Farul Constanța)

Citește și:

LIVE TEXT
Cine e pe primul loc? Farul e! „Marinarii“ au învins campioana CFR Cluj și s-au distanțat la patru puncte de ea (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii