Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:42 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a căsătorit în oraşul Murfatlar ​ Arbitrul Bogdan Bercea, ţinută specială la cununia civilă. Nunta cea mare va fi la Drăgăneşti-Olt (galerie foto)

ro

21 Jan, 2020 00:00 3274 Marime text

Arbitrul de fotbal Bogdan Bercea a intrat în rândul bărbaţilor căsătoriţi, iar în luna iulie a acestui an vor avea loc ceremonialul religios şi petrecerea cea mare, care va fi găzduită de oraşul Drăgăneşti-Olt, din judeţul Olt.
 
În vârstă de 29 de ani, Bogdan şi aleasa inimii sale, Alina Isabela Călinici, au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă din oraşul constănţean Murfatlar, acolo unde locuieşte tânăra pereche. Arbitrul nu este însă de loc din judeţul Constanţa, ci dintr-o comună din Olt, de lângă Drăgăneşti-Olt, oraş unde vor petrece la vară mirii şi invitaţii lor. Naşii tinerei familii sunt Oana şi Adrian Creţu, prieteni foarte buni, naşa fiind o fostă colegă de muncă a Alinei. Cununia civilă s-a desfăşurat într-un cadru restrâns, evenimentul din luna iulie a acestui an, la care vor participa şi colegi arbitri de-ai mirelui, fiind de mai mare amploare.   
 
„Să fiţi sănătoşi mulţi ani împreună!“, „Să vă iubiţi  mult!“, „Casă de piatră şi vremuri cât mai bune!“, „Copii frumoşi, mult bine, fericire, împliniri şi, bineînţeles, Casă de piatră binecuvântată!“ sau „Ani mulţi sănătoşi şi fericiţi împreună!“, au fost câteva dintre urările primite de tânăra familie Bercea cu ocazia fericitului eveniment. La ceremonialul civil de la Murfatlar, arbitrul de fotbal a purtat o ţinută deosebită, uniformă militară, albă, cu eghilet, având în vedere că este cadru militar (maistru militar clasa a IV-a), în cadrul Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ din Constanţa, unde activează ca instructor sportiv.
 
Acum cinci ani, pe când era student în anul întâi la instituţia militară amintită, lui Bogdan i-a fost acordat titlul de Mister Boboc 2015 la Balul Bobocilor. Bogdan este arbitru de fotbal din anul 2008, iar din 2011 deţine categoria I. Pe timpul liceului, a făcut volei (timp de aproximativ doi ani), la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, lucrând cu antrenorii Gheorghe Brânză şi Radu Buzan. Ulterior, Bercea a jucat şi fotbal, la Liga a 4-a a judeţului Constanţa, la echipa Steaua Speranţei Siliştea.
 
Apariţia deosebită a lui Bogdan Bercea la cununia civilă, în uniformă militară, nu este însă singulară printre arbitrii constănţeni de fotbal. În 2015, un alt „cavaler“, Marian Simion, şi-a unit destinele cu Amalia Savin, iar mirele, graţie faptului că era cadru militar (maistru militar clasa a III-a la Marină - artilerie navală şi antiaeriană, la Mangalia - a purtat o uniformă militară albă, de oraş).  
Imaginile au fost preluate de pe contul de Facebook „Oana Crețu“.
     
Citeşte şi:
 
Arbitrul Bogdan Bercea, Mister Boboc 2015 la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale (galerie foto)

Şase „cavaleri“ constănţeni dau examen de promovare în lotul Ligii a 3-a

S-a căsătorit cu Amalia Savin Arbitrul Marian Simion, în uniformă militară la cununia sa civilă (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii