Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRO TV a achiziționat formatul emisiunii Survivor. Prezentatorul rămâne același

ro

04 Nov, 2021 17:09 3008 Marime text

Survivor, emisiunea în care concurenții își asigură singuri adăpostul, își procură mâncarea și apa pe o insulă izolată, este unul dintre cele mai urmărite show-uri la nivel internațional.

Lansat în Suedia, în 1997, Survivor este pentru cei care pot depăși orice provocare și pot să-și ducă viața departe de casă, fără resurse, încercând să identifice strategia de succes pentru a rămâne în competiție.

Regulile Survivor

Concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zilnic pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare confruntare pentru imunitate, o echipă trebuie să-și elimine unul dintre membri. 

Competiția este una dificilă, în care rămâne un singur supraviețuitor, cel care merge acasă cu titlul și marele premiu, potrivit stirileprotv.ro

"Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survicor este un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătură puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă", a declarat directorul de programe de la Pro TV, Antonii Mangov.
Daniel Pavel va fi prezentatorul care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului.

Pro TV a transmis că va anunța detalii în perioada următoare. Cei care doresc să se înscrie o pot face pe survivor.protv.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii