Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prenumele fetiţei i s-a arătat mamei în vis Rugbystul Mihăiţă Zainea, de la CS Năvodari, tată pentru prima oară (galerie foto)

ro

10 Feb, 2015 00:00 4839 Marime text
Rugbystul Mihăiţă Zainea, de la CS Năvodari, şi soţia sa, Georgiana, sunt fericiţii părinţi ai unei fetiţe superbe. Primul copil al celor doi le-a umplut sufletele de fericire, iar sportivul, cât e el de bărbat pe teren, nu s-a putut abţine să nu verse lacrimi atunci când bebeluşul a venit pe lume  
 
Constănţeanul Mihăiţă Zainea este tată pentru prima dată. Emoţiile au fost foarte mari, cu atât mai mult cu cât mijlocaşul la grămadă de la CS Năvodari a asistat la naştere. Fetiţa va purta prenumele Ingrid Maria, pe primul alegându-l mama, iar pe al doilea, naşa. Mama, Georgiana Zainea, este directoarea creşei din Eforie, iar tatăl a cucerit trei medalii de aur la Campionatul European, cu loturile României.
 
Primul moştenitor al lui Mihăiţă şi al Georgianei a văzut lumina zilei la o maternitate privată din Constanţa. Mama a născut prin cezariană, iar totul a decurs fără probleme, scorul Apgar fiind cuprins între 9 şi 10. Fetiţa a avut la naştere 3,060 kg şi 48 cm. Atât ea, cât şi mama sunt foarte bine. „Nu pot descrie în cuvinte sentimentele care m-au încercat la naştere şi care nu m-au părăsit nici acum. Sunt foarte fericit. Am asistat la naştere din sala de operaţie, iar când fetiţa a venit pe lume, emoţiile m-au copleşit. Nu mi-am putut înfrâna lacrimile“, a declarat Mihăiţă (26 de ani).

 „Pe mine mă cheamă Ingrid!“


 Botezul fetiţei va avea loc pe 24 aprilie, la Constanţa. Asemenea părinţilor, şi naşii, Emil şi Clara Mereuţă, sunt extrem de bucuroşi cu ocazia evenimentului care le-a luminat tuturor vieţile. Fetiţa se va numi Ingrid Maria. Primul prenume, ales de mamă, are o poveste specială. „Înainte să rămână însărcinată, Georgiana a visat într-o noapte o fetiţă care se uita la ea şi care i-a spus: «Pe mine mă cheamă Ingrid»! Impresionată şi marcată de acest vis, soţia mea a decis ca, dacă primul nostru copil va fi o fetiţă, să o cheme Ingrid. Al doilea prenume, Maria, vine de la fetiţa naşei“, a povestit Mihăiţă Zainea. Acesta şi Georgiana (directoarea creşei din Eforie) s-au căsătorit în 2013. Tinerii soţi vor ca micuţa să nu fie singurul copil al lor, îşi doresc şi un băieţel, ca să aibă pereche.

„Ea este iubirea lui mami şi a lui tati“


Acestea sunt cuvintele, pline de dragoste părintească, cu care Mihăiţă şi Georgiana au însoţit primele fotografii cu mica lor prinţesă postate pe Facebook. Cu câteva zile înainte de naştere, prietenii de pe reţeaua de socializare vedeau pătuţul care era pregătit acasă pentru fetiţă. „Mami şi tati te aşteaptă cu drag, bebiţa noastră scumpă!“, fremătau de nerăbdare viitorii părinţi. Cei doi sunt topiţi după mica ştrengăriţă, iar când aceasta gângureşte şi râde, se pierd cu totul. Fetiţa face şi cu ochiul, după cum au surprins-o mami şi tati în fotografia de mai sus! Fericirea pe care o emană din toată fiinţa lor Mihăiţă şi Georgiana i-a cuprins şi pe prieteni, şi pe apropiaţi, care nu mai contenesc cu mesajele pe Facebook. „Mi-au dat lacrimile de pe acum. Un moment frumos şi tare emoţionant“, a postat naşa, Clara Mereuţă, la vederea pătuţului. Bunicii din partea tatălui, Gică şi Marcela Zainea, au menţionat: „Dumnezeu v-a trimis un îngeraş. Fiţi plini de bucurie!“ „Felicitări pentru bebe! Ai devenit mămică! Este cel mai frumos lucru de pe pământ. Să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi!“, a postat şi Camelia Secula. Alte mesaje: „Felicitări, pretenaş! Să-ţi trăiască, să îi dea Dumnezeu sănătate şi o viaţă binecuvântată!“ (Anca Ionuţ-Cornel), „Felicitări, să vă trăiască fetiţa şi să fiţi fericiţi!“ (Alex Whatz Upp), „Felicitări, dragi părinţi, să vă trăiască sufleţelul şi să vă aducă bucurii!“ (Maria Rocsana), „Felicitări, mămico! Să-ţi trăiască fetiţa, să crească repede, sănătoasă şi voioasă! Gândeşte-te la pereche!“ (Stela Gurzau) - la care răspunsul mamei a fost: „Mulţumesc! Sigur va urma şi perechea“ -, „Felicitări! Să vă trăiască şi să fie sănătoasă! PS: Seamănă cu Mihăiţă“ (Condrea Daniela), „Să fie într-un ceas bun şi să vă bucuraţi de acest dar miraculos. Pupici!“ (Claudia Salceanu), „Să vă aducă numai bucurii şi zâmbete! Domnul să vă binecuvânteze!“ (Oriana Fechete).              

 Mihăiţă este triplu campion european


 Inspirat de tatăl său, fostul rugbyst constănţean Gheorghe Zainea (acum, în vârstă de 52 de ani), Mihăiţă a început sportul cu balonul oval la vârsta de opt ani, la Farul Constanţa. Primul său antrenor a fost Nicuşor Dinu. Ca tânăr rugbyst, a mai evoluat la LPS Constanţa, dar şi la Cleopatra, cu care a obţinut medalia de bronz la Naţionale. Evoluţiile deosebite ale lui Mihăiţă, atât ca mijlocaş la grămadă, cât şi ca centru, nu au rămas neobservate de selecţionerii loturilor naţionale ale României, de juniori, iar apoi de tineret. Convocat constant, constănţeanul a contribuit la cele trei medalii de aur obţinute de tricolori la Campionatul European, la categoriile de vârstă până în 18 ani, până în 19 ani şi până în 21 de ani. De asemenea, cu Naţionala Under-20, Mihăiţă a ocupat locul patru la Campionatul Mondial. Pe plan intern, rugbystul de 26 de ani este campion naţional la rugby în 7 (cu Farul), campion naţional universitar (tot la rugby în 7), iar la rugby în 15 a cucerit două medalii de bronz, cu Farul în prima ligă şi cu CS Năvodari, în eşalonul secund. La CS Năvodari intră în al treilea an de când joacă. Cu câteva sezoane în urmă, Mihăiţă a evoluat şi la echipa CSM Bucureşti.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii